İşte F.Bahçe'nin Balotelli'ye yaptığı teklifi!

Damien Comolli cuma gecesi Balotelli ve menajeri Raiola ile görüştü. Hafta içinde Comolli, yönetim ve Yanal ile birlikte Balotelli için toplantı yapacak. Hedef bu transferi mutlu sonla bitirmek.

İşte F.Bahçe'nin Balotelli'ye yaptığı teklifi!
İşte F.Bahçe'nin Balotelli'ye yaptığı teklifi!
GİRİŞ 19.05.2019 09:45 GÜNCELLEME 19.05.2019 09:45
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Tarihinin en sıkıntılı sezonunun ardından önümüzdeki sezonunun şampiyon kadrosunu kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'de önemli gelişmeler yaşanıyor.

OLUMLU GEÇTİ

Fransa'ya giden Fenerbahçe'nin sportif direktörü Damien Comolli cuma gecesi Marsilya'nın İtalyan golcüsü Mario Balotelli ve menajeri Mino Raiola ile bir araya geldi.

Olumlu bir görüşme gerçekleştiren Comolli'nin haziran ayında sözleşmesi bitecek olan İtalyan golcüye yıllık 5 milyon euro garanti ücret önerdiği bildirildi. 

Marsilya'nın da sözleşme uzatmak istediği teklif edeceği ücretin Fenerbahçe'nin teklifinden az olduğu ifade ediliyor. Comolli, hafta içinde Ersun Yanal ve yönetimle bir araya gelip Balotelli için yeniden bir durum değerlendirmesi yapacaklar.

YORUMLAR 27
  • abdülcabbar 4 yıl önce Şikayet Et
    comoli gelince paralar boşa gitti karizma çizildi. .şu comolinin zarardan başka ne faydası var olmaz olsun.böyle sömürgecileri hiçbir klüp barındırmaz istemez kesinlikle gönderilmeli.
    Cevapla
  • Fbli 4 yıl önce Şikayet Et
    Mezardan veselinoviç cıksa fenerde sadece türk futbolcular oynasa 103. GOl rekoru kırılsa sülomani. Dirar. Isla tüm yabancılar türk futbolcularından kaliteli deyil; bunlar olmuyorsa Babel . Lens gibifiziyi güclü oyuncular fenerde show yapar camolli fenerin basina bela olmus bütün fenerlileri sinir hastası ettiniz.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    İkinci emenike faciası bu fenerden bişey olmaz boş yere sms falan göndermeyin
    Cevapla
  • FM.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Garibanlardan toplanan, zenginlerin fakirlere vermesi gereken paralarla alınacak topçu.
    Cevapla
  • Fener ol enayi olma 4 yıl önce Şikayet Et
    Kalitesiz yabancı futbolcu değil Aykut,oğuz , Rıdvan,Turan gibi futbolcuların olduğu Fenerbahçe takımı istiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle