Yanal'dan Erzurum'da 'hazır ol' emri!

Mehmet Topal'ın sakatlığı, Eljif Elmas'ın cezalı olması nedeniyle teknik direktör Ersun Yanal, Beşiktaş'tan devre arası alınan 28 yaşındaki orta saha Tolgay Arslan'ı Erzurum deplasmanına hazırlıyor.

Yanal'dan Erzurum'da 'hazır ol' emri!
Yanal'dan Erzurum'da 'hazır ol' emri!
GİRİŞ 17.05.2019 10:27 GÜNCELLEME 17.05.2019 10:30
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü deplasmanda küme düşme hattındaki BB.Erzurumspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarını dün de Can Bartu Tessleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde sürdürdü.

 

 

İdmana sakatlıkları süren Mehmet Topal, Michael Frey ve Ferdi Kadıoğlu çıkmadı. Eljif Elmas'ın da sarı kart cezalısı olması nedeniyle teknik patron Ersun Yanal, devre arasında Beşiktaş'tan alınan Tolgay Arslan ile Zacj'a sarıldı. Yanal'ın ikiliyle özel ilgilendiği, Tolgay'ın formaya daha yakın olduğu belirtildi.

Yanal'ın Tolgay'a, "Ben sana güveniyorum. Sana Erzurum maçında görev vermeyi düşünüyorum. Kendini en iyi şekilde hazırla" dediği öğrenildi.

 

 

Perşembe günkü çalışmada Sarı-Lacivertliler önce yarı, sonra tam sahada çift kale maç oynadı.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 10
  • alper 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim hala genç oynatmıyor ligde kalacamız kesinleşti bırakın artık oynatın gençleri
    Cevapla
  • DAĞHAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç Ersun Yanal başta olmak üzere hepsi gitmeni birkaç genç futbolcu hariç
    Cevapla
  • abdülcebrail 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca ne fulboldan anlıyor ne de futbolcudan.hiçbir hoca zac ve ekici varken tolgayı oynatmaz. tolgay çok hata yapıyor pasları rakibe çok top kaptırıyor.pres yapamıyor adam kaçırıyor. tolgay ile memettopal fb nin en çok hata yapan oyuncuları fb tüm golleri bunların yüzünden yiyor.gollerin gelişi bu ikilinin hatasından oluyo ve aynı zamanda .gol üretilmemenin sebebi de bunların hatasından.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    abdullah avcı gelmeyince fb de başarı olmayacak gibi görünüyor.tolgaya güvenen adamdan ne beklenir 1 yıldır düşüş var hiç oynatma daha iyi. jailson,dirar,zac,ekici,elmas,valbuena,moses olmazsa olmaz.
    Cevapla
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    tolgaya güvenirsen puan alamazsın.akhisar maçında kazanan kadro aynı şekilde oynatılmalıdır.toygay,memettopal,alper hiç oynamasın daha iyi. elmas kart cezalıysa ekici yada zac oynamalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle