Kameni başa bela oldu! Bu teklifi de reddetti

Sezon başında kulüp bulamadığı için Fenerbahçe'de kalan Carlos Kameni, yönetimin uzlaşma çabalarını geri çeviriyor.

Kameni başa bela oldu! Bu teklifi de reddetti
Kameni başa bela oldu! Bu teklifi de reddetti
GİRİŞ 16.05.2019 09:47 GÜNCELLEME 16.05.2019 09:49
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım döneminde alınan Carlos Kameni, Fenerbahçe'nin başına bela olmaya devam ediyor.

 

 

Kulüp bulamadığı için takımda kalan, devre arasında ise inat edip gitmeyen 35 yaşındaki Kamerunlu, yönetimin uzlaşma çabalarını da geri çeviriyor. Kameni, 1,6 milyon euroluk yıllık ücretini almakta diretiyor.

ALTERNATİFLİ TRANSFER

 

 

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istediği oyuncuların ortak özelliği birden fazla mevkide görev alabilmeleri.

Son yıllarda eleştirilen kadro mühendisliği konusuna hassasiyet gösteren Yanal'ın en az iki farklı bölgede oynayabilecek oyuncular üzerinde yoğunlaştığı belirtiliyor.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 17
  • ashuwak 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin En zengin, İş adamı, Tvcisi ve de komedyeni Ekrana çıkmış Fener Ol diyor ve dileniyor neden bu paşalar az daha paşalık yapsın Fenerin parasını daha fazla yesinler diyemi, Bu üç adam Feneri 20 kez satın alırlar madem o kadar seviyorlar kendileri kulübü satın alıp borçlarını kapatsınlar. Bir FB tarafyarı olarak Fener Ol değil, Keriz Ol Kampayasını yapan ve yaptıran sistemi kınıyorum, Kulübe kazandırmayan oyuncuların bu paraları bu kadar rahat yiyemiyor olmaları gerektiğini düşünüyorum. Maç başı anlaşın gelmeyen gelmesin zira garanti paraya gelenler yan helip yatmaktan baçka bir şey yaptıkları yok Türküde yabancısı da bir. Hadi kalın sağlıcakla.
    Cevapla
  • M~E~T~İN 4 yıl önce Şikayet Et
    Birçok Anadolu takımında bu Kaleci müsveddesin'den on kat daha iyi Aslan Türk gençleri var o paraları evlatlarımıza verelim
    Cevapla
  • kara 4 yıl önce Şikayet Et
    Diren gezi diyodun ali koc Bizde diren kameni diyoruz basa bela olmus futbolcuyu alirken 4 seneligine almissin oynamasada parasini odicem demissin ee simdi
    Cevapla
  • adam 4 yıl önce Şikayet Et
    kameni ol kampanyası başlatılsın acilen. kameni yaz ... gönder kameninin yıllık ücreti çıksın :)))
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    sıkıntı yok ha bire dileniyorlar ya :) oradan öderler.. keriz çok nasılsa. Allahım yaaa !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle