Fenerbahçe'ye sürpriz golcü! Yanal çok istiyor

Fenerbahçe'nin Spartak Moskova ile 2 yıllık daha sözleşmesi olan Brezilyalı forvet Ze Luis için 4 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı belirtildi.

Fenerbahçe'ye sürpriz golcü! Yanal çok istiyor
Fenerbahçe'ye sürpriz golcü! Yanal çok istiyor
GİRİŞ 16.05.2019 09:41 GÜNCELLEME 16.05.2019 09:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu tamamlamak üzere olan Fenerbahçe, yeni sezon için şimdiden kolları sıvarken, forvet için ilk hedefin Ze Luis (Jose Luis Mendes Andrade) olduğu ortaya çıktı. 

Sarı-Lacivertli yönetimin, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın "Onu istiyorum" dediği 28 yaşındaki Brezilyalı forvet için Spartak Moskova'ya kısa süre içinde teklifte bulunacağı ve 4 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı öğrenildi.

Rus ekibi ile 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Sambacı, bu sezon tüm kulvarlarda 34 karşılaşmada forma giyerken 13 gol atıp, 4 de asist yaptı.

Fenerbahçe, Ze Luis transferinde sorun yaşaması durumunda rotasını Nikola Kalinic'e çevirecek. Soldado'nun da takımda tutulması planlanıyor.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 11
  • abdullah coşkun 4 yıl önce Şikayet Et
    başka adam bulamadınızmı yaş 31 olmuş bundan fb ne fayda gelir. Ona vereceğin parayla daha iyisini alabilirsin
    Cevapla
  • Galip 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim yan hakemin ensesinden tutup nasıl karar vereceğini dikte ediyor yetmiyor sahaya girip hakem üçlüsüne parmak sallayıp tehdit ediyor.bir daha böyle kararlar vermeyin haa diyor. GS yöneticileri federasyon basıyor .Adamlar her yeri ele geçirmiş.Son Rize ve kupa maçında galibiyet adrese teslim veriliyor. Spor programlarında cılız birkaç ses Fenere bak ne ile uğraşıyor .OCAK ta böyle yürek falan edebiyatı yapar tabii. Ama gerçek ortada bu kafayla en az FB beş yıl kupa ve şamp. göremez.Yazın bir kenara.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    fb kalecileri harun ve berke olmalı.diğerleri takas,veya kiralık gönderilmeli. stoperler sadık,serdar,skrtel,roman dışındakiler gönderilmeli. ortasaha ve ileri jailson, Mehmet Ekici,Nabil Dirar,Eljif Elmas, Ferdi Kadıoğlu, Oğuz Kağan Güçtekin, Uygar Mert Zeybek,Mathieu Valbuena,,Moses,Roberto Soldado,Yusuf Mert Tunç takımda kalmalıdır. diğerleri kiralık yada takasta kullanılmalıdır.
    Cevapla
  • OCAK 4 yıl önce Şikayet Et
    para harcayıp kazanamayanlar hakem bahanesi oluyor. ama gs herzmn kupaların takımıdır cunku bu ıs parayla değil yürekle olur. HAKEM BAHANE HEPPPPPPPPPPPPP YENİ SEZONDA FB KUMEYE DÜŞER BU KOÇLA
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray bir kupayı aldı ikinciye de alırsa söylediğin şampiyonluktan ettik sözünü nereye sığdıracaksın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle