Acun'dan eşi benzeri görülmemiş destek

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'ye düzenlediği iki geceyle büyük katkı sağlanmasına ön ayak olurken, kendisi de yaptığı bağışlarla sarı lacivertli taraftarların övgüsünü aldı.

Acun'dan eşi benzeri görülmemiş destek
Acun'dan eşi benzeri görülmemiş destek
GİRİŞ 14.05.2019 09:44 GÜNCELLEME 14.05.2019 17:19
Bu Habere 242 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı sahibi olduğu TV 8 kanalında iki gün üst üste Fenerbahçe'ye destek olmak için WinWin gecesi düzenledi. İki gün üst üste 5 saati aşan canlı program yapan Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'nin kasasına yaklaşık 56 milyon TL girmesini sağladı.

 

 

Acun Ilıcalı, bunun yanında toplamda 3750 adet forma alarak kampanyaya büyük destek verdi. Bununla da yetinmeyen Acun Ilıcalı, TV 8'in Pazartesi akşamı aldığı reklam gelirlerini de Fenerbahçe'ye bağışladığını açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın bu yaptıklarından sonra Fenerbahçeli taraftarlar, kendisine sosyal medya hesaplarından övgü yağdırarak teşekkür etti.

 

 

Acun Ilıcalı ayrıca, Fenerbahçe'nin düzenlediği bu kampanyanın 1 Haziran'a kadar devam edeceğini de belirtti. (Fotospor)

YORUMLAR 242
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    sevgili Acun kardeşim lütfen SAKARYASPOR umuza Kapanya Başlatabilirmiyiz
    Cevapla
  • erzurumspor 4 yıl önce Şikayet Et
    erzurumsporada el uzataydında takım küme düşmeyeydi birdahada hiçbir platformda erzurumluyum diye geçinme lig bitti takım üç beş maça forma reklamıyla çıktı
    Cevapla
  • idris 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu gayret ve özveri ülkedeki muhtaçlar için yapılmış olsa idi, binlerce ailenin derdine deva olurdu.
    Cevapla
  • babuç 4 yıl önce Şikayet Et
    utanmadan da yardım adı altında dileneceksin sonrada adından söz edilecek sayın koç boğazdaki yalılarda birini FB ye feda et gerçek FB olduğuna inanalım
    Cevapla
  • klas 4 yıl önce Şikayet Et
    laaa buu imamoğlunun saz ekibinden değilmiydi...Acunn için artık her şey kötüüü olacaktıırrr.. Feneri tutuyordum ama onuda bıraktımmm bu geziciler yüzünden. umarım daha beter olur fenerde
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Kes be, tatava yapma....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle