Ersun Yanal: Türk futbolu için kapkara bir gece

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisarspor maçı sonrası, Galatasaray'ın Rizespor galibiyeti ile ilgili bir mesaj yolladı.

GİRİŞ 11.05.2019 21:48 GÜNCELLEME 11.05.2019 22:02
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-1 sona eren Akhisarspor maçının ardından konuştu. Rizespor-Galatasaray maçını işaret ederek “Türk futboluna geçmiş olsun” diyen Yanal, “Futbolumuz adına kapkara bir geceydi” ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Akhisarspor’u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Sözlerine 2 başlık altında başlayacağını söyleyen Yanal, ilk olarak takımının Akhisarspor ile oynadığı karşılaşmayı değerlendirdi.

2-0’ın ardından kaçan penaltıyla istedikleri oyun karakterini de kaçırdıklarını söyleyen Yanal, “Devreye 2-1 girmemiz de, yöneteceğimiz oyunu yönetmekte zorlanacağımızın habercisiydi. Bu streste sonucu almak çok önemliydi ve sonucu aldık. Fenerbahçe’nin önünde yeni bir süreç başladı. 2 haftalık süreci doğru yönetip, bu sürecin getireceği kazançlara konsantre olmamız gerekiyor. 2 maçı da iyi şekilde kapatmamız gerekiyor” dedi.

'TÜRK FUTBOLUNA GEÇMİŞ OLSUN'

2. başlık olarak Çaykur Rizespor-Galatasaray maçına değinen Ersun Yanal, ilk olarak kaval kemiği kırılan Emre Akbaba’ya geçmiş olsun dileklerini söyledi. Maçta çok konuşulan hakem hatalarını işaret eden deneyimli çalıştırıcı, “Futbol adına kapkara bir geceydi ve Türk futboluna da geçmiş olsun” açıklamasında bulundu.

Galatasaray maçıyla ilgili yazılan çizilen çok şey olduğunu sözlerine ekleyen Yanal, “Maçtan sonra yorumları da okudum. Ben yorumumu geçmiş olsun diyerek yapıyorum. Artık tedavi mi edeceğiz, ne yapacağız bakacağız. Daha nasıl yorum yapayım” açıklamasını yaptı.

 

 

YORUMLAR 128
  • Hüseyin Dayi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendi isine bak oglum,isin gucun gs le ugrasmak,o kalin kafani fenerbahcenin islerine yorsaydin bu durumda olmazdiniz isine bak hadi hadi yavrum.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray maçında golden önceki faulü es geçince yanlış taç kararında uyduruk penaltıda kapkara gece olmuyordu. Sayın Yanal. Sen takımı küme düşmekten zor kurtardın şimdi gündemde kalma adına konuşma sus istersen. BURADAN SANA GELECEK YOK.
    Cevapla
  • canoğlucan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal, kendi takımına bakarsa iyi olur, Fener'e NE OLUYOR anlamadım.. Rize Spor, hakem etkisiyle yeniliyor SES Rize spordan değil Fenerden çıkıyor. Sanırsın sanki ŞAMPİYONLUĞA oynuyor.. Yoksa AVUKATLARIMI..
    Cevapla
  • abubekr 4 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık karşısında susmak ...
    Cevapla
  • Alpaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray da hakem sayesinde çaldığınız 2 puan dan sonra niye futbol için kara bir gece diye açıklama yapmadın , hakem sayesinde haksız yere aldığınız 1 puandan sonra niye konuşmadın. Sonra çıkıp GS bilmem kaç senedir febeyi yenemiyor diyorsunuz . Aynı hakemler sizi bu ligde tuttu.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    şikebahçenin konuşmaya hakkı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle