Ali Koç'u hayal kırıklığına uğratan zenginler!

Fener Ol kampanyası için 50 zenginden 1 milyon TL sözü alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, hayal kırıklığı yaşadı.

Ali Koç'u hayal kırıklığına uğratan zenginler!
Ali Koç'u hayal kırıklığına uğratan zenginler!
GİRİŞ 07.05.2019 11:02 GÜNCELLEME 07.05.2019 11:47
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe’nin 4 Nisan’da başlattığı ''Fener Ol'' kampanyasına UEFA olur verdi.. Devlette kampanya için 1 yıl süresiyle 1 milyar TL üst limit belirledi. Ali Koç ve yönetimi ise 100 milyon TL’yi geçtiği iddia edilen kampanya için şimdiye kadar paranın kulübe nasıl aktarılacağı yönünde bir açıklama yapmadı. Hali hazırda Fenerbahçe’nin, Vakıf yapısını değiştirmediği sürece kulübe aktarması imkansız görünüyor.

 

 

1 MİLYON TL SÖZÜ VERENLERDEN 100 BİN TL

Başkan Ali Koç’un Fener Ol kampanyası için 50 zengin Fenerbahçeliden 1’er milyon TL’den 50 milyon TL sözü aldığı iddia edilmişti. Kampanyadan önce Koç’a, 1 milyon TL’nin üzerinde yardım sözü veren 50 zenginden sadece 8’inin sözünü yerine getirdiği, bazılarının ise 100 ila 250 bin civarında bağış yaptıkları bildirildi. (Fotospor)

 

 

YORUMLAR 76
  • Eagle 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeni saçmalıkları için kredi istiyor hadi ali bey sen git migroslarını yönet bu işler marketçiliğe benzemez futbolun içinden gelmek lazım fenerliyim fakat aziz yıldırıma büyük ihanet ettiniz bedelini de ödersiniz. Bundan da pismanlik duymam ligden düşse bile.
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı zengin vermesin çoluk çocuğun rızkından kesen akıl eksikliği olan fakir garip guraba dişinden tırnağından artırıp bu şekilde verir ne tuhaf bir durum
    Cevapla
  • siirtli 4 yıl önce Şikayet Et
    ali koç gidene kadar fenerli değilim artık.
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Dunya dahil butun kluplerin borc bataginda olmasinin sebebi, futbolculara verilen hak etmedikleri bu paralar olmasin sakin ?
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbolcular versin onlardan buyuk zengin mi var ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle