Ersun Yanal aradığı golcüyü buldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal aradığı golcüyü Hırvatistan'da buldu. Ersun Yanal, Hırvat yıldız adayı Mirko Maric'i istedi.

Ersun Yanal aradığı golcüyü buldu
Ersun Yanal aradığı golcüyü buldu
GİRİŞ 05.05.2019 16:26 GÜNCELLEME 05.05.2019 16:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Comolli'nin görüşmeler yaptığı isimlerin aksine Ersun Yanal takıma daha fazla katkı yapacak ilerleyen dönemde satılmaları durumunda da Fenerbahçe'ye gelir kazandıracak oyuncuları izliyor. Yanal'ın yardımcıları bir süredir Mlada'dan Komilchenko, Osijek'ten Maric, Basel'den Ajeti gibi oyuncular hakkında sürekli raporlar hazırlıyor.

Yanal'ın bu isimler arasından ilgisini en fazla çeken isimse Hırvat yıldız adayı Mirko Maric oldu. 24 yaşındaki oyuncunun Osijek formasıyla 31 maçta 15 gol atması ve 6 asist yapmasının yanı sıra forvet arkasında forma giyebilmesi ve sol ayaklı olması da dikkatini çekti.

YORUMLAR 3
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    mariç, ajeti, komliçenko, skov,lukdejong, morelos,habibdialo gibi gol makineleri 3 er milyon euroya alınabilir.bunlardan herhangi ikisi alınıp gol sorunu çözülmelidir.
    Cevapla
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    en iyi gol makineleri morelos,samatta,skov,,lukdejong,komliçenko,habibdialo, gibi joker santraforlar 3 er milyon euroya alınır.bunlardan herhangi ikisi alınıp gol sorunu çözülmelidir.çünkü bunlar hem kanatta hemde santrafonda oynayabilen joker golcüler.4-4-2 sistemde pres,verkaç,indir,kısapas,şut ve gol yaparak ileride gol sorununu çözerler.
    Cevapla
  • Doldur 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye de genç oyuncu mu var en iyisi Hırvat Sırp. Lafa geldimi herkes ülkesini çok seviyor
    Cevapla