Yanal'dan şampiyonluk sorusuna yanıt!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 3-1 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Yanal'dan şampiyonluk sorusuna yanıt!
Yanal'dan şampiyonluk sorusuna yanıt!
GİRİŞ 04.05.2019 21:52 GÜNCELLEME 04.05.2019 21:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ersun Yanal sözlerine "Dört şehidimiz var. Vatan için canını veren kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, ailelerine başsağlığı diliyorum." diyerek başladı.

 

 

"İYİ BİR OYUN OYNADIK"

Kasımpaşa galibiyetini değerlendiren Ersun Yanal, "Bugün kazandık, iyi bir oyun vardı. Zaman zaman stresten üstünlüğümüzü kaybettik. Ancak oyunun belirli bir bölümünde üstünlüğümüzü kabul ettirdik. Skoru bulmak en büyük dert. Biz bu sene bunu çok sık yaşadık." dedi.

 

 

ŞAMPİYONLUK SORUSUNA YANIT

"Taraftarlar seneye şampiyon olmak istediklerine yönelik tezahüratlar yaptı, neler söleyeceksiniz?" şeklindeki soruya yanıt veren Ersun Yanal, "Bu sene Fenerbahçe, kendi istatistiklerini de değiştirdi. Hiçbirimizin mutlu olmadığı, memnun olmadığı, hepimizin düşünmesi gereken bir sezon. Bundan sonraki süreçte şapkamızı önümüze koyarak yapabileceklerimizi düşünmeli ve önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlamalıyız. Üç maçımız var ve bu üç maçı kazanmak zorundayız." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 7
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    fb kalan üç maçınıda kazanır 46 puanla bitirir ligi. jailson,ekici,dirar,zac,moses,elmas,valbuena,soldado fb nin çalışkan oyuncuları.bunlar olmazsa olmaz.
    Cevapla
  • 49MUŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun hoca senin hocalıgını hiç beğenmiyorum, ali koć tek doğrum şey yaptı oda seni fb nin başına getirmekle, bu vesile ile fb senden kurtulacak ve birdaha senin ismin bu vesile ile birdaha fb ile anılmayacak, sen fb ye hoca olmasaydın, fb nin her başarısızlıgında taraftar ersun diye bagıracaktı, şimdi senin kaliten ortaya çıktı inşallah seneyede seninle başlarlarda taraftar iyice ikna olurda birdaha senin ismini fb de duymayız, senden sonra ali koça gelecek, onuda senin fb sonundan sonra yazacam.
    Cevapla
  • Krrem 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun yalan aykut kocaman gerçek
    Cevapla
  • dadaşşşş 4 yıl önce Şikayet Et
    bekleriz erzuruma fenerbahçe eli boş döner inşallah erzurumdan
    Cevapla
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet 3 maç daha var. Fener o 3 maçıda alır ve şampiyon olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle