Fenerbahçe'de tarihi temizlik! Tam 10 futbolcu...

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe lig bitiminde eşi görülmemiş bir temizliğe gidecek. Ersun Yanal, kiralık oyuncularla birlikte en az 10 futbolcuyu takımdan gönderme karar aldı.

Fenerbahçe'de tarihi temizlik! Tam 10 futbolcu...
Fenerbahçe'de tarihi temizlik! Tam 10 futbolcu...
GİRİŞ 03.05.2019 08:21 GÜNCELLEME 03.05.2019 08:26
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

 
Haber 7 Spor Servisi


Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları erkenden başlarken bir yandan gönderilecek oyuncular üzerinde çalışmalar yapılıyor.

Sarı-Lacivertlilerde İslam Slimani, Andre Ayew ve Yassine Benzia'nın kiralık sözleşmeleri sona eriyor. Üç futbolcu da lig bitiminde eski takımlarına geri dönecek. Slimani ve Benzia'nın durumu daha önceden belli olurken Ersun Yanal, Andre Ayew için de bir girişimde bulunulmamasını istedi.

Valbuena'da kararsız

Roman Neustadter, Martin Skrtel, Mathieu Valbuena, Tolga Ciğerci, Roberto Soldado, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Volkan Demirel ve Erten Ersu'nun sözleşmeleri sezon sonunda bitecek. Ersun Yanal sözleşmesi biten futbolculardan, Skrtel, Şener Özbayraklı ve Erten Ersu'nun takımda kalmasını isterken diğer isimlerle yolların ayrılabileceğini yönetime bildirdi. Mathieu Valbuena konusunda kararsız olan Ersun Yanal yönetimin transfere ayıracağı bütçeye son kararını verecek. Sezon sonu jübile yapmayı düşünen Volkan Demirel'in ise kararını netleştirmesi bekleniyor.

Alper ve Frey yolcu

Ersun Yanal sözleşmesi devam eden isimlerden Alper Potuk ve Michael Frey'in de kendilerine kulüp bulmaları halinde ayrılmalarını istedi. Yanal ayrıca Ferdi Kadıoğlu ve Evkur Yeni Malatyaspor'a kiralanan Barış Alıcı'nın uygun bir kulüp bulunması halinde kiralanmasını istedi.

 

 

YORUMLAR 58
  • Sedat 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk giden Başkan Ondan sonra slimani Frey. Soldado...,,
    Cevapla
  • dede korkut 4 yıl önce Şikayet Et
    kendi adını yazmayı unutmuş
    Cevapla
  • soner 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanal da gitmeli
    Cevapla
  • alparslan 4 yıl önce Şikayet Et
    comoli,ersunhoca,antrenörler başta gitmeli. abdullah avcı gelmeli.valbuena ve soldado yıllık maaşlarında yüzde 50 indirimi kabul ederse kalmalı kabut etmezse gitmeli. volkan,alper,ismail,şener,memettopal kesinlikle gönderilmeli yada kiralık gitmeli.
    Cevapla
  • fairman 4 yıl önce Şikayet Et
    ilk önce ali koç gitsin fb şike komplosu zamanında takımın yarısı ayrılmış ama aykut o takımla bile lig ikincisi olmuştu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle