Sadık Çiftpınar gözyaşlarını tutamadı!

Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bırakan Sadık, soyunma odasında gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşlarından özür dileyen futbolcu, Fenerbahçe'ye geldiğime sevinemeyecek hale geldim diye yakındı.

Sadık Çiftpınar gözyaşlarını tutamadı!
Sadık Çiftpınar gözyaşlarını tutamadı!
GİRİŞ 02.05.2019 09:31 GÜNCELLEME 02.05.2019 09:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Sadık Çiftpınar gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

Başarılı savunmacının maç sonunda soyunma odasında büyük üzüntü yaşadığı ve arkadaşlarından gözyaşları içerisinde özür dilediği belirtildi. "Kulüp sadakati" en yüksek isimlerin başında gelen 26 yaşındaki stoperin, "Çocukluk hayalimi gerçekleştirdim ama buna sevinemeyecek haldeyim" diyerek ağladığı öğrenildi.

BİR DE PARA CEZASI ALACAK

Başarılı futbolcu, PFDK'nın sevk gerekçelerinde yer alan talimatlara aykırı hareket maddesinde dolayı para cezası alacak. "Herhangi bir nedenle müsabakadan ihraç edilen, disiplin kurullarının vermiş olduğu cezaları devam eden veya yetkili makamlar tarafından idari tedbir konulmuş kişiler flaş röportajlara katılamazlar" maddesini ihlal ederek, maçın hakemi Cüneyt Çakır hakkında "Avrupa'da iyi maç yönetiyor ama bu kırmızı yanlıştı. Allah biliyor" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 11
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    senin her hareketin faul. ikili mücadelelerinde hep rakibi sakatlama amacındasın
    Cevapla
  • Kuzu 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok duygulandım.
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    La oğlum Malatya Sporda keyfin tıkırındaydı Fenerde ne işin var?
    Cevapla
  • PAŞA44 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizde çok söyledik gel vazgeç bu sevdandan inat etme harcatma kendini üzerler ,harcarlar,, dilendirirler seni orda ama bir türlü dinletemedik bunu ,,
    Cevapla
  • fb yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Takma kafana olur böyle şeyler
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı kart gördükten sonra basın mensuplarına açıklama yapmasından dolayı 4 ile 12 maç arasında ceza alması gerekiyor, bakalım alacak mı yoksa yine halı altına mı süpürülecek!
    Cevapla
  • yazan veli 4 yıl önce Şikayet Et
    4 ila 12 maç yokmu artıran adammı öldürmüş bu yaptığı hareketler sarı kartlık bile değilken sen neyin kafasını yaşıyosun ali
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Okadar verirlermi sence kğme düşürmezler feneri volkan alır 3 yads 4 sadıdk isr 1 alırsa şükret ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle