Flaş sözler! "1 puana sevinenle devam etmem"

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin son dakikada bulduğu golle 1-1 berabere kaldığı Trabzonspor maçı sonrası Ersun Yanal'dan takıma konuşma geldi.

Flaş sözler! "1 puana sevinenle devam etmem"
Flaş sözler! "1 puana sevinenle devam etmem"
GİRİŞ 30.04.2019 13:32 GÜNCELLEME 30.04.2019 13:32
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Trabzonspor karşısında berberliği 90+6. dakikada kurtaran Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal maçın ardından soyunma odasına soyunma odasının içine girdi ve oyuncularını bekledi. Kapıdan giren her oyuncusunu mücadeleleri için elini sıkarak moral veren Yanal, herkesin kendi oturma yerinde beklemesini istedi.

Oyunculara "Lütfen duşa benim konuşmam bittikten sonra girin dedi. golden Sonra bir sevinç duygu patlaması yaşadık. Öncelikle bugün hepinize çok teşekkür ediyorum. Mücadele ve kaybetmemek için hepiniz çalıştınız. Maçın tamamına yakın bizim üstünlüğümüzde oynanan bir maçtı. Alanyaspor mağlubiyeti, oynanan o kötü futbola rağmen bugün bizi desteklemeye 40/45 bin taraftar vardı. Bu maçı ayırarak size şunu çok net söyleyeyim, 1 puana sevinecek bir oyuncuyla yoluma devam etmem. Ama sözleşmesi devam eden yada sözleşmesi biten ve yenilecek oyuncu varsa dahi bunu kabul etmemiz mümkün değil. Şimdi 1 gün izin planlıyordum ama bunu 2 güne çıkarıyorum. Ailenizle çocuklarınızla vakit geçirin." İfadelerini kullandı. (Sözcü)

YORUMLAR 35
  • Akış 4 yıl önce Şikayet Et
    Sevinen ilk kişi sensin gs msçındada seni gördük
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben Fenerbahçe golü attıktan sonraki futbolcuların sevincini görünce ŞAMPİYON oldu zannettim.
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    ulen gol gelınce havalara ucan sendın ersun geldın gelelı ne verdınki bu takıma ne istiyorsun yazık kocamanı yolladı bu yonetım düştügümüz su ahllere bak
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    en çok sen sevindin, ne perhiz ne turşu
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    başkanı da unutma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle