Ali Koç, Yanal'a garanti verdi! "Gelecek yıl..."

"Ben bu sene için gelmedim" diyen Ersun Yanal'ın bir şansı daha hak ettiğini düşünen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç "Hep birlikte yola devam edeceğiz" diyerek hocaya moral aşıladı.

Ali Koç, Yanal'a garanti verdi! "Gelecek yıl..."
Ali Koç, Yanal'a garanti verdi! "Gelecek yıl..."
GİRİŞ 30.04.2019 09:27 GÜNCELLEME 30.04.2019 09:27
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Büyük beklentilerle Fenerbahçe teknik direktörlüğe getirilen Ersun Yanal, dertlere derman olamasa da yönetimin desteğini kaybetmedi. 

Sezonun son 4 haftaya girilirken sarı-lacivertlilerin küme düşme endişesinden kurtulamaması Yanal'a yönelik eleştirileri artırdı. Ancak Başkan Ali Koç, tecrübeli teknik adama sahip çıktı. Başakşehir'in hocası Abdullah Avcı konusunu rafa kaldıran sarı-lacivertliler, Yanal'a tam destek verme kararı aldı. Başkan Vekili Semih Özsoy, gündemlerinde hoca değişikliği olmadığını açıkladı. Yönetim içinde de Yanal'a yönelik eleştiriler olmasına rağmen, Başkan Ali Koç'un Ersun Hoca'yla yola devam etmekte kararlı olduğu belirtildi.

Seneye bambaşka

Ersun Yanal'dan yeni sezon planlaması ve istediği transferlere yönelik bilgi alan Başkan Ali Koç "Sana güvenimiz tam. Spekülasyonlara aldırma ve işine odaklan. Bu yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz" sözleriyle tecrübeli çalıştırıcıya garanti verdi. Kalan son dört haftada iyi futbol ve güzel sonuçlar beklediğini dile getiren Koç'un Yanal'a talep ettiği transferlerin yapılacağına dair söz verdiği de belirtildi. Fenerbahçe tribünlerinden de yavaş yavaş kendisine yönelik tepkiler gelmesi sebebiyle moralsiz olan Yanal'ın yüzü Ali Koç'un desteğiyle gülerken, hoca başkana başarı sözü verdi. Yanal, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacağını belirterek "Yeni sezonda özlenen Fenerbahçe sahada olacak" dedi.

Jailson'a tam not

Ersun Yanal'ın Tolgay'ı keserek ilk 11'de şans verdiği Jailson, Trabzonspor maçındaki performansıyla yerini garantiledi. Sezon başından beri 2,3 top çalma, yüzde 81,6 isabetli pas ortalamasıyla oynayan sambacı, Trabzonspor karşısında yüzde 87 pas isabeti yakalayıp, altı da top çaldı. Yanal'ın Kasımpaşa maçında da Tolgay'ın yerine yine Jailson'u tercih edeceği öğrenildi. (Türkiye)

YORUMLAR 15
  • okan can 4 yıl önce Şikayet Et
    durumcu kovulacak bakin tolgay yar saclarin lule lule hadi sana gule gule
    Cevapla
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca ile başarılı olunamaz. çok takıntılı biri. pili bitmiş oyuncuları oynatıyor geçlere önem vermiyor kaybediyor.takım ı yanlış kuruyor,değişiklikleri yanlış yapıyor.sistem yok.başarı yok. iteleye kakalaya 1 gol zor atılıyor.böyle olunca antreman antrenörleride değişmelidir.çünkü kale önünde kısapas,verkaç,indir,bindir gol varyasyonları çalıştırmıyorlar.kaleyi gördünmü dikine yerden sert vur çalışmaları yaptırmıyorlar. nasıl gol atılacak,defans nasıl şaşırtılacak bunlar önemli şeyler ya değilse gol atılamaz.
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Transfer işini bana bırakın 17 yerli ve 2 kaliteli yabancıyla bir takım kurarım .Avrupanın tozunu atarım.adamcılıkla yapılan transferlerin rezilliği ortada.ne futboldan anlıyorlar.nede futbolcudan.bu ülkede çok alex çok hagi var.izlemiyorsunuzki.yazık çok yazık .
    Cevapla
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hocanın çalıştırdığı takımlara bir bakın. Hepsinde fiyasko. Fenerde de öyle oldu. Seneye devamsa yandık. Koca sezonda takımı düzeltemediyse yeni sezonda hiç düzeltemez
    Cevapla
  • Sezgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Olur ya, takım HAKEM destekleri ile bu sene KÜMEDE kalırsa, seneye kesin düşürmek için ERSUN bey biçilmiş kaftan. Bir Kampanya daha yaparsınız, bizler sağmalık inek gibi sizlerin maddi zararını öderiz. Ali Bey tamam kültürlü bir insansın, lütfen al yönetimini, teknik heyetini de git, bize daha fazla işkence etme.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle