F.Bahçe'nin rakipleri; Real, Tottenham, Bayern!

Fenerbahçe Futbol Takımı, Almanya’da düzenlenecek olan Audi Cup’ta Real Madrid, Tottenham ve Bayern Münih ile karşılaşacak.

F.Bahçe'nin rakipleri; Real, Tottenham, Bayern!
F.Bahçe'nin rakipleri; Real, Tottenham, Bayern!
GİRİŞ 29.04.2019 11:53 GÜNCELLEME 29.04.2019 12:39
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Futbol Takımı, 30-31 Temmuz tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek Audi Kupası'nda mücadele edecek.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, 2019-2020 sezonu hazırlıkları kapsamında Münih kentindeki Allianz Arena'da düzenlenecek kupada, Fenerbahçe'nin yanı sıra Almanya'nın Bayern Münih, İspanya'nın Real Madrid ve İngiltere'nin Tottenham takımları yer alacak.

Altıncı kez organize edilecek Audi Kupası'nın yarı finalinde, 30 Temmuz Salı günü Bayern Münih-Fenerbahçe ve Real Madrid-Tottenham maçları yapılacak. Bayern Münih'in ev sahipliği yaptığı turnuvanın final ve üçüncülük karşılaşmaları ise 31 Temmuz Çarşamba günü oynanacak.

Organizasyonda maçların 90 dakikalık bölümünde eşitliğin bozulmaması halinde kazanan takım, penaltı atışlarıyla belirlenecek. Kupanın biletlerinin, Bayern Münih'in internet sitesi üzerinden 25 avrodan satışa sunulduğu belirtildi.

Turnuvanın fikstürü şu şekilde: 

30 Temmuz 
TSİ 19:00 Tottenham-Real Madrid 
TSİ 21:30 Bayern Münih-Fenerbahçe 

31 Temmuz 
TSİ 19:00 3.'lük maçı 
TSİ 21:30 Final maçı 

Bayern Münih duyurdu!

 

 

YORUMLAR 65
  • galatasaraylı 4 yıl önce Şikayet Et
    7-8 yiyip gelme fener sana ihtiyacımız var
    Cevapla
  • ULU BİLGE 4 yıl önce Şikayet Et
    Ha ha ha ne kadar çok seviniyorsunuz kendinizi anca böyle avutuyorsunuz küme düşeceksiniz hala hava atma peşindesiniz ağlanacak halinize gülüyorsunuz en büyük fenev.
    Cevapla
  • esentepe03 4 yıl önce Şikayet Et
    GÜLE GÜLE SERCELER Kurtlar sofrasi sizi bekliyor simdiden üzüldüm sizin icin neyse bir baska bahara kaldi artik aman bos verin ya siz kendinizi ligde kalmak icin emek sarf edin yoksa kümede sampiyonlar ligi uefa yok
    Cevapla
  • GS1905 4 yıl önce Şikayet Et
    Vizyona bak bee neredeyse küme düş sonra böyle turnuvalara katıl ama olsun garipler en son 11 sene önce şampiyonlar liginde oynadı. Böyle Bayern Münih, Tottenham, Real Madrid gibi takımlarla anca böyle turnuvalarda oynayabilirler
    Cevapla
  • Ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Önce ligde kalsın daa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle