F.Bahçe'den Ersun Yanal açıklaması! 'Haysiyetsizlik'

Fenerbahçe'nin Kurumsal İletişimden Sorumlu YK üyesi olan Metin Sipahioğlu'ndan Ersun Yanal'ın basın toplantısında soru almaması ve gazetecilerin Yanal'ı protesto ederek salonu terk etmesi hakkında açıklama yaptı.

F.Bahçe'den Ersun Yanal açıklaması! 'Haysiyetsizlik'
F.Bahçe'den Ersun Yanal açıklaması! 'Haysiyetsizlik'
GİRİŞ 28.04.2019 17:45 GÜNCELLEME 28.04.2019 17:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Metin Sipahioğlu'nun Twitter'dan yaptığı açıklama şu şekilde:

 

 

Dün akşam maçtan sonra hocamız ile basın toplantısı öncesi görüşürken, hocamızın da maçın gerginliği ile ekstra yorgunluğunu belirtmesi nedeniyle, beraberce soru alınmaması ve hafta içi basına açık idmanda sohbet toplantısı gerçekleştirilmesi kararını aldık. 

Bu olayda sorumluluk, Kurumsal İletişimden Sorumlu YK üyesi olarak bana aittir. Söz konusu olaya tepki gösterenler eleştirilerini hocamıza değil bana yapabilirler. Ancak, benim de bazı basın mensuplarına bir çift lafım var. Lütfen çok dikkatlice okusunlar. 
Öncelikle samimi şekilde eleştirilerini dile getiren tüm basın mensuplarına her zaman saygımız sonsuz. Ancak herkese hatırlatmak gerekir ki, daha önce ülkemizde de camiamızda da onlarca kez soru alınmayan basın toplantıları gerçekleşti. Bu durum ne ilk ne de son defa yaşandı. 

 

 

Bununla birlikte; geçmişte bazı teknik direktörlerin basına karşı hakarete kadar varan eylemlerine dahi, tabiri caizse 'GIK' diyemeyenlerin veya ilişkilerinden dolayı demeyenlerin, söz konusu Fenerbahçe olduğunda, hocamızı böyle eleştirmeleri tek kelimeyle haysiyetsizliktir. 

Ne yazık ki, spor medyamızda 'tarafsız spor adamı' gibi gözükmeye çalışıp da, bazı odakların kanaat önderi ve tetikçisi olarak kamuoyuna yön vermeye çalışan çirkin bir sistem mevcuttur. Fenerbahçe Spor Kulübü, hangi söylemlerin ne amaçlarla gerçekleştirildiğinin farkındadır. 

Son olarak camiamız emin olsun ki; hocamızın cevaplamaktan kaçtığı (!) hiçbir konu yoktur. Hocamız, sezon sonu çok detaylı teknik ve genel analizlerini kamuoyu ile paylaşarak birçok konuyu aydınlatacak. Şimdi Fenerbahçe için hepbirlikte bu sürece göğüs germek mecburiyetindeyiz.

YORUMLAR 9
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    vizyonunuz GS ye yenilmemek üzere kurulmuş sonra en büyük biziz diyorsunuz GS sizi hiç anmıyor bile çünkü onların vizyonu avrupadan kupalar getirmek. küçük takımlar büyük takımları yenmekle, büyük takımlarda kupaları ile övünür.....
    Cevapla
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    ersun hoca basın açıklaması yapmaya mecbur tutulamaz.morali bozuk olur yorgun olur vb. nedenlerle sorularla uğraşmaktan vazgeçebilir.
    Cevapla
  • FENERLİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal hoca efendi karakterli nazik bir insandır... Haksızlık yapılmasın kendisine...
    Cevapla
  • dadaş baba 4 yıl önce Şikayet Et
    hepinizi toplasanız Aziz Yıldırım etmezsiniz.Fenerin ölüsü lig ikincisi oldu.Bu işler bizim işimiz değil diyin ve bir an öce bilenlerin önünü açın.Fener sevginiz varsa.......
    Cevapla
  • temel candan 4 yıl önce Şikayet Et
    Militarist bir yaklaşım biraz bu ülkenin takımı olduğunu hissettirin.Ali koç kongrede attığı hava hala gözümün önünde başkan ne veriyorsa bir fazlası demişti ali koç başkan fener şampiyon tezahuratını atanlar şimdi ne söylürlar acaba..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle