Volkan'ın tartıştığı Trabzonsporlu isim konuştu!

Trabzonspor'un kondisyoneri Gökhan Kandemir, Beyaz Futbol'a yaptığı açıklamalarda Volkan Demirel'e küfür etmediğini söyledi

Volkan'ın tartıştığı Trabzonsporlu isim konuştu!
Volkan'ın tartıştığı Trabzonsporlu isim konuştu!
GİRİŞ 28.04.2019 16:06 GÜNCELLEME 28.04.2019 16:07
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası yaşananlar sebebiyle Volkan Demirel'in özür beklediği Gökhan Kandemir'den yanıt geldi.

Trabzonspor'un kondisyoneri Gökhan Kandemir, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına konu hakkında açıklamalarda bulundu.

"VOLKAN İLE NE İŞİM OLUR?"

Gökhan Kandemir, "Ben maçı kaybetmişim. Benim Volkan ile ne işim olur? Niye küfür edeyim? Volkan'ın yüzünden gol mü yedik, ona küfür edeyim! Onların çıkardığı bir şey bu. Benimle yakından uzaktan alakası yok." dedi.

Volkan Demirel maç sonunda "Trabzonspor'un analizcisi mi, tercümanı mı, maçın ardından arkamdan gereksiz laflar söylüyor. Gelsin benden ve camiadan özür dilesin, yoksa onu otobüsünden alır özür diletirim. Herkes haddini bilecek. O doğduğundan beri biz burada yenilmiyoruz. Herkes haddini bilecek" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 28
  • Cimbomlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen kabadayımisin kardeşyoksa kalecimi sporcumu oldu hermacta ahkam kes Seni geri fenere getirenler inşallah yeni sezonda tutmazlar
    Cevapla
  • ForzaSv 4 yıl önce Şikayet Et
    futbolu bu hale getirenlere yazıklar olsun.. deplasmana gelen ekibe bu yapılmaz
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun bu futbolu bu hale getirenlere. bu futbol oynamak mı, futbolu yerlerde sürünmek mi. bu şekliyle Türk futbolu bitmiş de bunu ortadan kaldıracak cesaret yok. ortada futbol adına birşey yok. herkes birbirine yalancıktan caka satıyor. teknik adamlar birbirine, futbolcular birbirlerine, yorumcular ayrı bir sorun. bu şekliyle futbolun cenazesini kaldıracak birileri lazım. herkes maymunları oynuyor.
    Cevapla
  • Kümede Kal 4 yıl önce Şikayet Et
    Otobüsü beklettik nerdeydin kamera delikanlısı bırak taraftara oynamayı da topunu oyna
    Cevapla
  • yunaklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Türk futbolunda gerilim, kavga vb... nedenlerin başında Volkan Demirel, Emre Belezoğlu ve Aziz Yıldırım gelmektedir.
    Cevapla
  • FEROLI 4 yıl önce Şikayet Et
    anneni unutmuşsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle