F.Bahçe'den veryansın! 'Utanç verici...'

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, Trabzonspor maçının ardından oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

F.Bahçe'den veryansın! 'Utanç verici...'
F.Bahçe'den veryansın! 'Utanç verici...'
GİRİŞ 27.04.2019 22:21 GÜNCELLEME 27.04.2019 22:31
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Cüneyt Çakır, TFF ve MHK'ye tepki gösteren Semih Özoy, "Biz kötüydük ama bizden daha kötü olan bir hakem vardı. Biz bazı şeyler düzelir dedik, iyi niyetle ve konuşmayla, anladık ki Bursa'dan bu yana değişmedi. Ne yaparlarsa yapsınlar, biz bu çirkin oyunun içinde olmayacağız. Biz bir sonraki hafta için bu haftadan ağlamayacağız. TFF ziyaretlerimizde her şeyi nasıl güzelleştirebiliriz diye konuşacağız. Kesinlikle nasıl buradan faydalanırız demeyeceğiz. Fenerbahçe bu değil, bunu kabul edilemez buluyoruz. Fakat bundan da kimsenin kendisine vazife çıkarmasına izin vermeyeceğiz. Anladığımız kadarıyla sistem aynı devam edecek. Ağlamayana mama yok türünde. Ancak biz hiçbir zaman ağlamayacağız. Biz kendi hakkımızı söke söke kendimiz alacağız" dedi.

 

 

"TÜRK FUTBOLU İÇİN UTANÇ VERİCİ"

Açıklamalarına devam eden Semih Özsoy, "Haftaya ne olacak diye konuşmuyoruz. Biz kalecimizden stoper çıkarırız, stoperimizden golcü buluruz. Hazırlanmış, önceden planlanmış kartlarla bizi yıldıramayacaklar. Sadık'ın ikinci sarı kartını bırakın, ilk sarı kartı bile Türk futbolu adına utanç verici. Bize kartlar kolay çıkıyor ama rakibe çıkmadı." ifadelerini kullandı.

"VOLKAN İLE KONUŞTUM..."

Volkan Demirel'in Trabzonspor'da çalışan bir isime tepki gösterdiğinin hatırlatılması üzerine Semih Özsoy, "Volkan Demirel ile konuştum, onun dediği esastır. Kötü sözleri onlara iade ediyoruz. Onları da anlıyoruz, çok uzun süre bizi yenemeyenlerin 'Tam yendik' diye düşünürken bu şoku yaşıyorlar, bu yapılanları kınıyorum." açıklamasını yaptı. 

 

 

"ABDULLAH AVCI İLE GÖRÜŞMEDİK"

Semih Özsoy, Ersun Yanal ile ilgili sorular üzerine "Ersun Yanal ile 1,5 yıllık kontratımız var. Basında çıkan bazı şeyler var, yapmadığımız şeyler için açıklama yapmamız doğru olmaz. Abdullah Avcı ile görüşmedik." yanıtını verdi.

YORUMLAR 25
  • gercekci 4 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadıgım fener şampiyonluga ornarken bile yuhalanıyordu yönetim istifaya davet ediliyorddu şimdi dikkat ediyorum kimsseden bir cıtt yok bu normal degil maca gelince fener ne oynadıgını valla kendide bilmiyor sistem sıfırrr
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Takımı perişan ettiniz. Şimdi hakemlere ve federasyona saldırmaya başladınız. Siz bu takımın başına bunun için mi geldiniz? Peki taraftara ne demeli! Aykut Kocamanın döneminde ilk üçte olduğu dönemlerde bile takımı yuhalarken, şimdi küme düşeceğiz kimseden ses yok. Ersun dediler, efsane olduk! küme düşeceğiz küme!
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir dangalak. Biz ne palabiyiklar gördükkü. Aksamki macta hakki yenen varsa oda. Ts di. macin tekrarini izle. Mehmet soldado. Jailson. Daha istiyonmu. Ve. Cakma yildiz Velbeurna. Bunlari iyi takip et. Bos konusma. Icrat yap. Sen Aykut kocamani gönder cöplerle ugras. Ersunda hakemle sampiyon olmustu. Unutma
    Cevapla
  • Vahdet 4 yıl önce Şikayet Et
    Utanç verici olan sizsiniz
    Cevapla
  • sokullu mehmet pasa 4 yıl önce Şikayet Et
    semih Bey hakemler de insan hata yapabilirler fazla abartmamak lazim bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle