Yanal'dan hakem tepkisi! 'Açıklama yapacağız'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Yanal'dan hakem tepkisi! 'Açıklama yapacağız'
Yanal'dan hakem tepkisi! 'Açıklama yapacağız'
GİRİŞ 27.04.2019 21:49 GÜNCELLEME 27.04.2019 21:52
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor ile son saniyede attıkları golün ardından 1-1 berabere kaldıkları maçı değerlendirdi.

Maç ile ilgili görüşlerini aktaran Yanal, "Teknik yorum ve hakem olarak iki başlığa maçı ayırmalıyız. Hiçbirimiz bu sonuca sevinmedik, hatta üzüldük. Sadece 10 kişi kaldıktan sonra oyuncuların tutumunu övebiliriz. Oyunu sonuna kadar bırakmamalarını övebiliriz. Fenerbahçe bunları aşacak, bunlar kalmayacak" dedi.

"FENERBAHÇE BU TAVRI HAK ETMİYOR"

Hakemlerle ilgili problemleri olduğunu söyleyen teknik adam, "Fenerbahçe bunlara alışık değil, bu pozisyonda oynamaya alışık değil. Bizim Kayserispor maçıyla MHK değişti. Fenerbahçe bu kadar kolay ve hızlı yıpratılacak takım değil. Bu kadar kolay çıkan kartları ve ortaya konan tavrı hak etmiyor. Bu kartlar geleneksel hale geldi" ifadelerini kullandı.

"ARKADAŞLAR HAKEMLER İÇİN AÇIKLAMA YAPACAK"

Hakemlerle ilgili bir açıklama yapacaklarını söyleyen antrenör, "Yarın büyük ihtimalle medya bölümündeki arkadaşlarımız bu hakem kararlarıyla ilgili açıklama yapacaktır" diye konuştu.

 

SORU ALMADI, BASIN MENSUPLARI TERK ETTİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında soru kabul etmeyeceğini açıklayınca basın toplantısında bulunan medya mensupları, toplantı salonunu terk etti. 

Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından düzenlenen rutin maç sonu basın toplantısına gelen Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın konuşmasından önce, kulübün medya sorumlusu Çağrı Çobanoğlu, Ersun Yanal'ın kısa bir değerlendirme yapacağını ve soru almayacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından basın mensupları, basın toplantı odasını terk etti. Bir anda toplantı salonu boşalırken, salonda yalnızca kameramanlar ve Ersun Yanal'ın açıklamalarını yazan basın mensupları, toplantı odasında kaldı. 

YORUMLAR 14
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    mehmettopal olmasa fb 3 puanı alırdı.çünkü topal pres yapamıyor, kesemiyor, oyuncular gelip geçiyor.yusuf,abdulkadir,rodellega yı tutamadı.farklı yenerdi trabzon ama harun ve sadık kurtardı.tek ön libero jailson olmalıydı.zac.elmas,dirar,valbuena,moses olmazsa olmaz. ekicininde cezası bitince oynarsa süper olur.
    Cevapla
  • vah vah 4 yıl önce Şikayet Et
    beraberliğe sevinen FB vay haline gelecek sene ikinci ligte şampiyon olursa tekrar eski günlerine gelir.
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet FB ye operasyon yapılıyor. Gerçekçi olun ve görün. Hakemler federasyon tv ler yorumcular hep beraber aynı yoldalar. Akşama tesadüfen izledim ve gördüm hepsi ama lı konuşuyor. FB sayesinde oradalar.
    Cevapla
  • batuhan 4 yıl önce Şikayet Et
    ts maci verdi bunlar halen hak idda ediyolar
    Cevapla
  • Haydoo 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende de bir numara yok!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle