Ersun Yanal neşteri vurdu! Tolgay Arslan...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal Trabzonspor maçında kadroda değişikliklere gidiyor. Yanal'ın özellikle form durumundaki düşüş nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çeken Tolgay Arslan'ı kulübeye çekmesi bekleniyor.

Ersun Yanal neşteri vurdu! Tolgay Arslan...
Ersun Yanal neşteri vurdu! Tolgay Arslan...
GİRİŞ 24.04.2019 15:55 GÜNCELLEME 24.04.2019 15:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Savunmada cezası biten Hasan Ali Kaldırım takıma dönerken, sakatlığı bulunan Serdar Aziz'in yerine Sadık ilk onbirde sahaya çıkacak.
 
En büyük değişikliği orta sahada düşünen Yanal'ın Tolgay Arslan ve Elif Elmas ikilisinin yerine Jailson ve Zajc'ı sahaya sürmeyi planlıyor.
 
Kanatlarda Dirar-Valbuena devam edecek olan Ersun Yanal'ın, Soldado'nun takıma dönüşü ile rahat bir nefes aldığı öğrenildi. İspanyol golcünün yokluğunu ileride top tutamadıkları tespitinde bulunan tecrübeli teknik adamın, Trabzonspor karşısında da Soldado'ya çok güvendiği ifade edildi.
 
Sarı Lacivertli futbolcular ile de toplantılar yapan Yanal, Alanyaspor karşısındaki görüntülerinin kabul edilemez olduğunu ve bunu telafi etmek istiyorlarsa kalan tüm maçları kazanmak zorunda olduklarını söyledi. (beIN Sports)

YORUMLAR 6
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    tolgay ile mehmettopal iyi oynayamayanlar. jailson ve zac iyi oynuyor. yine yanlış yapıyor hocam memettopalın oynamaması gerekir .jailson,zac,elmas,valbuena,moses olmazsa olmaz. santraforda soldado yada yusufmerttunç olmalı.kalede harun,sağbek dirar,solbek hasanali,stoper sadık ve serdar olmalı. serdar sakatsa skrtel olmalı.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal ISTIFA !
    Cevapla
  • cem 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu takimdan bir sey olmaz takimin ruhu yok .Yine de kazanmasi icin dua ediyorum.
    Cevapla
  • Kayseri 4 yıl önce Şikayet Et
    Jailsonda o alanyaya kiraladiklari ozanda tolgaydan 2 gömlek üstün ama birseyler dönüyor ama ne
    Cevapla
  • Rebelboy1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Tolgay ı kadro dışına çekeceklerdsha :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle