Ersun Yanal'a isyan etti! 'Neden sürekli yedeğim'

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın göreve gelmesiyle daha forma şansı bulan Jailson, bu durumdan rahatsızlığını Ersun Yanal'a iletti.

Ersun Yanal'a isyan etti! 'Neden sürekli yedeğim'
Ersun Yanal'a isyan etti! 'Neden sürekli yedeğim'
GİRİŞ 23.04.2019 09:57 GÜNCELLEME 23.04.2019 09:57
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın göreve gelmesiyle yedek kulübesine çakılan Jailson isyan etti. İdmanlardaki formuyla göz dolduran ancak yedeklikten kurtulamayan genç sambacı, bu konudaki rahatsızlığını Yanal'a da iletti.

 

 

Neden forma şansı bulamadığını sorgulayan Jailson, hocasıyla özel bir görüşme yaparak kendisine fırsat verilmesini talep etti.

Gözdesi Tolgay Arslan

 

 

Bu sezon Slimania, Benzia, Frey, Reyes, Ayew şoklarını yaşayan Fenerbahçe'ye son darbe Tolgay Arslan'dan geldi.

Devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Tolgay'a Ersun Yanal inatla sabrediyor ama sarı-lacivertli camianın sabrı taştı. Taraftarlar, ne hücumda ne savunmada bekleneni veremeyen Tolgay'ın kızağa çekilmesini istiyor. (Türkiye)

YORUMLAR 19
  • E.GÜLER 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Y.hoca olmaz gittiği her yerden kovuldu takıma ve topçular bir şey veren değil takımdan ve topçularadn alan bir hoca tarfdan getirdi ama yanlış bu takımın ilacı aykut Ersun geldi geleli takıma birşeyler vermedi aldı
    Cevapla
  • baskan 4 yıl önce Şikayet Et
    cileden cikardiniz insani su lig bitsin artik biktirdin fener yeter artik
    Cevapla
  • 49MUŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbol bilgisi olan bir insan, ali koç ve ersun için telefonun tuşuna dokunması bile israftır, yazıktır ya neyin yorumunu yapıyoruz yapılan transferler, takımın durumu oynanan futbol ortada iken, ali koç ve ersun devam diyorlar iyi devam etsinler.
    Cevapla
  • cennes 4 yıl önce Şikayet Et
    kendi takiminda oynamayan iki senedir gol atamayan tolgay.sik sik sakatlanan serdar aziz kaca aldi yonetim bunlari bile bile neymis bonservisi yokmus futbolcu ne aliyor.niye hala euro ile kontrat yapiyorlar
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal , Varna da Bar isletiyor ve oraya geri dönmek istiyor. Tek hedefi, sezon sonu tazminati kapmak !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle