Demirkol'dan flaş F.Bahçe sözü! 'Küme düşerse...'

Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Alanyaspor mağlubiyeti sonrası Fenerbahçe'yi değerlendirdi.

Demirkol'dan flaş F.Bahçe sözü! 'Küme düşerse...'
Demirkol'dan flaş F.Bahçe sözü! 'Küme düşerse...'
GİRİŞ 22.04.2019 16:02 GÜNCELLEME 22.04.2019 16:09
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Tarihin en kötü sezonlarından birini geçiren Fenerbahçe, küme düşme tehlikesini bitime 5 hafta kala üzerinden atamamış durumda. Fenerbahçe'nin yaşadığı süreci BeINSport ekranlarında değerlendiren Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin küme düşmesi durumunda bu futbolla bir üst lige çıkmaya bile yetmeyeceğini ifade etti.

 

 

"ERSUN YANAL'IN NE DEDİĞİ BELLİ DEĞİL"

Harun Tekin’in penaltı kurtardığı, yıldızlaştığı maçlar daha önce oldu. Dün de iyi bir maç çıkardı. Golde hatası var tabi. Ersun Yanal’ın maç sonunda dediklerinden hiçbir şey anlamıyorum. Söyleyecek bir sürü şeyi varmış da söyleyemiyormuş gibi konuşuyor. Sergen Yalçın’ın anlattıklarını anladım. Ama Yanal’ın söylediklerinden hakikaten anlamıyorum. Ersun Yanal’ın ne dediği belli değil. İşin acı tarafı; oyuncu da anlamıyor. Oyuncu, Ersun Yanal’ın planını çözebilmiş değil.

 

 

"ERSUN YANAL İLE DEVAM MI?"

Cisse cömertçe harcadı pozisyonları. Daha farklı da bitebilirdi. Ersun Yanal, bu kadro ikinci yarının lideri olacak dedi. Yaz döneminde Fenerbahçe nereden başlayacak? Ersun Yanal ve Comolli ile devam mı ediliyor? Ali Koç bu yönetimle devam mı ediyor? Hepsi bir soru. Her şey A’dan Z’ye mi değişecek?

"BU KADROYLA OYNARSA KÜME DÜŞER"

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım döneminin öncesine döndü. Kulübün bütün kodlarının değişmesi kriz getirir. Ama bu kadarını beklemiyordum. Ersun Yanal’ın, kalan 5 maçın lideri olacak bir oyun bulması lazım. Fenerbahçe bu kadroyla seneye oynarsa küme düşer ve çıkamaz. Hoca, elindeki malzemeye optimum oyunu oynatmak durumunda. Ersun Yanal bir çözüm bulamıyor. Fenerbahçe, Alanyaspor analizi yapmayabilir. 1-2 nokta üzerinden işi yürütür. Ama Fenerbahçe’nin bir oyunu olmadığı için rakip üzerinden oynamak zorunda.

"YANAL'I BİR KENARA BIRAKMAK LAZIM"

Fenerbahçe’nin bu oyunla bir gelecek kuramayacağını, 3.günde anlamış olması lazım. Eğer öyle değilse, bütün Ersun Yanal gerçeğini bir kenara bırakmak lazım.

"ALİ KOÇ'UN VİZYONU BU MU?"

Ersun Yanal’ın konuşmalarından bir şey anlamıyorum. Cümleler uzun uzun. Jailson oturuyor, Tolgay dökülüyor. Tolgay dökülünce Eljif Elmas da otomatikman dökülüyor. Bu oyuncuları, tahmin edilebilir, iyi planlanmış bir oyunun içine oturtacaksın. Sen adamı bir uzayın ortasına atıyorsun, ondan sonra da kötü oynuyor diyorsun. Kötü oynar tabi. Ayrıca Ali Koç'un vizyonu da taraftarın dediğini yap değildi ki. Oyuncu kendisini çok iyi tanıyacak. Hocaya da ikna olacak. Teknik direktör, futbolcuyu kenarda oturmaya da ikna edecek. Herkes birbirini sevsin, kolej havası oluşturalım durumu yok. Kimse kimseyi sevmese de olur.

"5 TRANSFER VARSA SENİN TAKIMINDIR"

Hocanın planının doğru olduğunu futbolcuların kabul etmesi lazım. Devre arasında 5 transfer yapıldı. Eğer bu kadar transfer yaptıysan bu senin takımındır. Hoca, ben bu takımla ligin ikinci yarısının lideri olurum dedi.

"VERDİĞİNİZ SÖZLERE NE OLDU?"

Bu 5 transferden önce bile dedin ki bu kadro iyi kadro dedin ve bu takım 5. olacak dedin. Bu Fenerbahçe'yi önümüzdeki sezon için neresinden tutacağız. Ersun Yanal ile devam mı ediliyor? Comolli ile devam mı ediliyor? Bu yönetim ile devam mı ediliyor? Bu kadro ile devam mı ediliyor? Fenerbahçe'de hepsi ayrı ayrı bir soru ve tek tek çözülmesi gerekiyor. Fenerbahçe şu anda Aziz Yıldırım döneminin öncesine döndü. Bu kadar uzun süren bir iktidardan sonra bir kriz normaldir ancak ben, bu kadarını beklemiyordum.

YORUMLAR 13
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligin ilk yarısı bittiğinde Fenerbahçe için kümeden düşme belirtisi ortaya çıktığında hiç kimse Fenerbahçe'nin küme düşebileceğine ihtimal vermemişti. Ligin bitmesine 7 hafta kaldı Fenerbahçe halen küme düşme korkusu yaşıyor. Eğer Fener küme düşmezse bu Fenerin başarısı değil, Erzurum Spor ile Göztepe'nin başarısızlığı olacak. Deyim yerindeyse Fenerbahçe Cumhuriyet tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor. Yabancı bir kişiye Fenerbahçe Türkiye Liglerinin 2. büyük takımı derseniz inanmaz, bu ne biçim ikinci büyük takım der.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    adam doğru söylüyor bu futbol ve bu yönetimle fener düşer düştüğü ligden yukarı çıkamaz daha alt lige düşer ve fener dağılır zaten ali koçun amacıda bu verilen görev bu.......
    Cevapla
  • Mahmut Akar 4 yıl önce Şikayet Et
    ali ve ersun gitmeden fener düze çıkamaz.
    Cevapla
  • Bilal 4 yıl önce Şikayet Et
    1 galibiyet 1 beraberlik alsa ligde kalıyor Allah aşkına yapmayın şöyle saçma muhabbetler
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 4 yıl önce Şikayet Et
    inş. trabzonda yenerde iyice dağılırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle