Fenerbahçe'de transfer operasyonu! Eljif...

Aziz Yıldırım-Ali Koç değişikliğiyle yeni bir sayfa açan Fenerbahçe, sezon başında 11, devre arasında beş transfer gerçekleştirmişti. Ancak yenilerin yaşattığı hayal kırıklıkları ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncular sebebiyle sarı-lacivertliler bir kez daha büyük bir transfer operasyonu için kolları sıvadı.

Fenerbahçe'de transfer operasyonu! Eljif...
Fenerbahçe'de transfer operasyonu! Eljif...
GİRİŞ 20.04.2019 10:13 GÜNCELLEME 20.04.2019 10:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de kiralık oyuncular, sözleşmesi bitecek isimler, kadroda düşünülmeyenler derken yaklaşık 15 oyuncuyla yollar ayrılacak.

 

 

Sözleşmesi sona eren isimlerden kaleci Erten hariç kimseyle devam etmeyi planlamayan yönetim, sözleşmesi süren Kameni, Frey ve Diego Reyes'i elden çıkaracak. Alper'e gelen teklifler de değerlendirilecek.

Ferdi'yi kiralık olarak göndermeyi hedefleyen sarı-lacivertliler, Elif Elmas'ı ise 15 milyon avro civarında bir rakama satarak yeni transferler için bütçe oluşturmayı hesaplıyor. Zira, en az 10 oyuncu almak durumundaki Fenerbahçe için en önemli sorun para.

 

 

Fener Ol'mak zorunda

Savunma ve hücum hattını yeniden şekillendirecek olan Fenerbahçe, transferde önceliği bonservisi elinde olan isimlere verirken, kiralama formülü de ikinci seçenek olarak değerlendiriliyor.

Kemer sıkma politikası uygulayan sarı-lacivertliler, başta Brezilya olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde yetenek avına çıkmış olsa da, aslında her şey Fener Ol projesinin başarısına bağlı. Şimdilik beklentilerin üzerinde denilebilecek kadar iyi bir şekilde devam eden Fener Ol'dan beklenen para gelmemesi halinde Fenerbahçe, UEFA'dan ceza ile yüz yüze kalacak.

Fair play anlaşması çerçevesinde iyi ihtimalle bonservis geliri kadar harcama sınırlaması, kötü ihtimalle transfer yasağı alacak sarı-lacivertliler için süreç son derece kritik. Çalışmalar olumlu devam etse de, muhtemel bir ceza halinde yönetim, tüm transfer politikasını sil baştan yapmak zorunda kalacak ve şampiyonluğa oynayacak kadro hayal olacak. (Türkiye)

YORUMLAR 2
  • Ali Koç 4 yıl önce Şikayet Et
    Versin parayı cebinden
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım'ın aldıklarını sattınız bir Eljif kalmıştı gelecek vadeden onu da sat Ali Koç! Sonra takıma 16 işe yaramaz daha doldur sonra küme düşmeye gayret et alkışlıyorum!
    Cevapla