F.Bahçe'de hayal kırıklığı! Tolgay ve Zajc...

Ersun Yanal'ın isteğiyle alınan Tolgay, Comolli'in onay verdiği Zajc'ın performansları hayal kırıklığı yarattı. Tolgay sıfır, Zajc ise 1 gol katkısı verdi.

F.Bahçe'de hayal kırıklığı! Tolgay ve Zajc...
F.Bahçe'de hayal kırıklığı! Tolgay ve Zajc...
GİRİŞ 19.04.2019 11:38 GÜNCELLEME 19.04.2019 11:38
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin orta sahasındaki sıkıntı bir türlü çözülmüş değil. Sezon başında yaşanan sorunu bitirmek için arayış içine giren Sarı-Lacivertliler, devre arasında Teknik Direktör Ersun Yanal'ın isteği üzerine Beşiktaş'tan Tolgay Arslan'ı kadroya katmıştı.

Sportif Direktör Damien Comolli de bizzat devreye girerek, Empoli de oynayan Miha Zajc'ı transfer etmişti.

PLANLAR DEĞİŞİYOR

Ancak iki oyuncu da gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşattı. 2022 yılına kadar F.Bahçe ile sözleşmesi olan Tolgay, 9 maçta 728 dakika saha kaldı. 28 yaşındaki oyuncu bu süre içinde takımına hiç skor katkısı veremedi. Zajc ise 6 maçta 375 dakika sahadaydı. 1 gol, 1 asist yaparak takımına katkı verdi. Yeni sezonda Yanal'ın orta sahadaki planları değişecek.

YORUMLAR 13
  • el aman bitlis 4 yıl önce Şikayet Et
    lütfen bu yılkilerin tümü ersunda dahil olmak üzere hepsi gönderilsin biz cebimizdeki simit parasını veririz takım sil baştan kurulsun.bu oyuncularla 5 senede devam edilse değişen bişe olmaz nokta.ersun gelenden beri bi galibiyet almış oda hakemler sağolsun rize maçı yanlışım varsa söleyin.
    Cevapla
  • ülkücü 4 yıl önce Şikayet Et
    Egousu yüksek bir oyuncu. yazık etti kendine
    Cevapla
  • ahmettt 4 yıl önce Şikayet Et
    tolgaya dürüm verin çok gol atar :D
    Cevapla
  • Muammer 4 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen seneye de tolgayla devam edin çünkü o bal yapmaz arı gibidir.besiktas onu satarak çok iyi bir iş yaptı dorukan gibi bir cevher ortaya çıktı.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    bundan bir cacık olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle