F.Bahçe'den iki bomba birden! Görüşmeden ilk kare

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe, önümüzdeki sezonun çalışmalarına başladı. Sportif direktör Damien Comolli, Porto'nun yıldızı Yacine Brahimi ve Everton'ın, Cardiff'e kiraladığı Oumar Niasse transferleri için İstanbul'da görüşme gerçekleştirdi.

F.Bahçe'den iki bomba birden! Görüşmeden ilk kare
F.Bahçe'den iki bomba birden! Görüşmeden ilk kare
GİRİŞ 16.04.2019 15:41 GÜNCELLEME 16.04.2019 17:06
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Özellikle hücum bölgesine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli iki transfer için İstanbul’da futbolcuların menajerleri ile görüşme yaptı.

 

 

Sarı lacivertlilerde ilk isim Porto'da top koşturan Yacine Brahimi. Sol kanatta ve orta sahanın solunda oynayabilen başarılı oyuncu istikrarıyla da dikkat çekiyor.

Fenerbahçe sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cezayirli futbolcunun bonservisinin olmaması nedeniyle bu transferde mutlu sona ulaşmak istiyor. Bu sezon toplam 43 maça çıkan Brahimi takımına 12 gol 8 asistle katkı yaptı.

 

 

OUMAR NİASSE İÇİN KİRALIK GİRİŞİMİ

Diğer isim ise İngiltere’den. Sarı lacivertliler Premier Lig takımı Everton’ın devre arasında Cardiff’e kiraladığı Oumar Niasse için de girişimde bulunuyor.

İlk aşamada kiralama seçeneğini öne çıkaran Fenerbahçe bonservis opsiyonunu da gözden geçiriyor.

Niasse Türkiye’de Akhisarspor’daki başarılı performansı sonrası 5.5 milyon euroya Lokomotiv Moskova’ya transfer olmuştu.

29 yaşındaki santrfor 42 maçta gösterdiği 19 gol 14 asistlik performansla Rusya’da 2015’te “Yılın futbolcusu” seçilmesinin ardından 18 milyon avroya Ada’nın yolunu tutmuştu. (TRT Spor)

YORUMLAR 28
  • Ozan elazıg 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali koc senı ıstemıyoruz sen masonsun yahudısin bırak fener bahceyı istemıyoru senı
    Cevapla
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu takımı bu hale getiren yöneticiler elini cebine atarsa takımın borcu falan kalmaz.hepsi birer milyon atsın çok biliolarsa.. millette paramı var sanki her başı sıkışan millete koşuyo
    Cevapla
  • Avni 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu niye akıllanmaz şu yöneticiler, Ali Koç. Bırakın Comolli momolliyi. Yaptığını gördünüz. Koca takımı dünyaya rezil ettiniz. Neredeyse küme düşecek. Halen daha bu insanlara umut bağlıyorsunuz. Getirin Aykut Hocayı başa tam yetkiyle. Görün başarıyı.
    Cevapla
  • Hahahahh 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener ne transferi düsünüyor ligden düsecek aloooooo
    Cevapla
  • Aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    Ha doldurun işe yaramayan beş para etmez futbolcuları, en fazla para veren takımını da araştırın ki, hesaplayıp hak ettiği ücretin 5 - 10 katını verirsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle