'Kimse Kadıköy'de elini kolunu sallayarak kazanamaz'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kadıköy'de Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmeler yaptı.

GİRİŞ 14.04.2019 22:14 GÜNCELLEME 14.04.2019 23:11
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kadıköy'de Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.
 
Kadıköy'de isteyen takımın elini kolunu sallaya sallaya kazanamayacağının altını çizen Ersun Yanal, "Bu maçlar forma maçıdır, bu maçlar arma maçıdır. Bizler arma mücadelesinde zorlukların üstesinden gelebildiğimizi gösterdik, bu mücadeleyi Galatasaray karşısında da verdik. 60 dakika 10 kişi oynadık ancak buna rağmen skoru değiştirecek pozisyonlar yakaladık. Biz bugün, Kadıköy'e her gelenin elini kolunu sallayarak kazanamayacağını gösterdik, bunun mücadelesini verdik" dedi.
 
60 dakikada 10 kişi mücadele ettiklerini vurgulayan Yanal, "10 kişiyken rakibin baskısını kırdık, pozisyonlar yakaladık ve son dakikada Alper atsa bugün burada başka şeyler konuşuyorduk. Futbolcularımız çok iyi mücadele etti, eksik kalmamıza rağmen savaştık. Eksik kalmamamız gerekiyordu. Ortadaki pozisyonların da lehimize olmaması bizi sıkıntılı bir duruma soktu. Rakibin baskısı, hakemin de baskısına neden oldu. Alper atsa, bugün galibiyeti konuşuyor olurduk" şeklinde konuştu. 

 

 

YORUMLAR 46
  • alperen 4 yıl önce Şikayet Et
    topalın yerine ilk 11 de jailson oynasaydı fb kesin kazanırdı.ayrıca hiç oynayamayan alperin yerine genç ve agresif zac girmeliydi kesinlikle 3 puanı alırdı fb çok hatalı oyuncu değiştirdi. ersun hoca oyuncu konusunda çok hata yapıyor. alper ile topal amatör takım oyuncusu gibi çabuk yoruluyor çok hata yapıyor.bu ikiliyi oynatan hocalığı bilmiyor demektir.
    Cevapla
  • mehmetcik 4 yıl önce Şikayet Et
    morelos ve samatta gol makineleri olsaydı gs en az 3 gol yerdi.fb 10 kişi kalmasına rağmen gs den daha iyi oynadı. ama gol atacak golcüleri yok. 4-4-2 sistemde morelos ve samatta gol ve asist rekorları kırarlar.bu ikili hem kanatta hemde santraforda oynayan joker oyuncular. bu ikiliyi al başka forvet yada santrafora gerek yok.4 kişilik oynarlar.
    Cevapla
  • Haklısın 4 yıl önce Şikayet Et
    Fegulinin faulunu ve mehmet topal 'ın kırmızı sını vermek istemeyen bir hakemi arkanıza alınca tabi böyle konuşursun
    Cevapla
  • advokaat 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe taraftarı olarak Anadolu takımlarının bizi bu sezon sahamızda kaç kez elek ettiğini unuttum bizim hoca çıkmış neler diyor tövbe tövbeee....
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    utanmadan konuşuyor birde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle