Derbi öncesi Alex de Souza sürprizi!

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi için Ersun Yanal özel videolar hazırlattı. Bunun yanında Alex de Souza da takımı motive etmek için kampa katılacak.

Derbi öncesi Alex de Souza sürprizi!
Derbi öncesi Alex de Souza sürprizi!
GİRİŞ 13.04.2019 16:08 GÜNCELLEME 13.04.2019 16:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hafta sonunda Galatasaray'ı konuk edecek Fenerbahçe, Kadıköy'de Trabzonspor'a 19 yılda 23 maçta, Galatasaray'a 20 yılda 23 maçta ve Beşiktaş'a da 14 yılda 17 maçta yenilmiyor. Hafta sonunda oyanancak derbi öncesinde teknik direktör Ersun Yanal bu psikolojik üstünlüğü avantaja çevirmeye çalışıyor. Eski yıllarda oynanan derbilerin koreografilerini, maç sonunda hem oyuncuların hem de taraftarların yaşadığı sevinçlerin videolarını gösteriyor. Derbi galibiyetini bu sezon kendilerini hiç yalnız bırakmayan taraftarlara borçlu olduklarını anlatıyor.

 

 

ALEX DE SOUZA, BAŞKAN'LA KAMPA GİDECEK

Derbi öncesinde İstanbul'a gelen Alex De Souza, Cumartesi akşamı takımla birlikte olacak. Başkan Ali Koç'la beraber takımın kampına katılacak olacak Fenerbahçe efsanesi, Galatasaray derbilerinde yaşadıklarını paylaşacak. Fenerbahçeli oyunculara moral desteği verecek. (Fotospor)

 

 

YORUMLAR 6
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Emekli olmuş bir futbolcu ancak maçı seyreder. Maç sahada oynanır. Bu 2x2=4 eder sonucu gibi gayet basittir.
    Cevapla
  • GFB 5 yıl önce Şikayet Et
    yorumcular ne güzel ağlıyonuz la yarın bir futbol estirelimde FB olarak izleyin hahaha
    Cevapla
  • Misafiry 5 yıl önce Şikayet Et
    FB nin acınacak hali.
    Cevapla
  • haydi 5 yıl önce Şikayet Et
    Şenol hoca boşuna dememiş büyük takımlara karşı iyi motive oluyor fb diye.
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Vah zavallı fener vaaah düştüğünüz hale bir bakın. Tabii sizede hak vermek lazım. Boaşa geçmiş bir sezon. Ellde kalmış bir gs maçı. Ne yap yap bu maçı alki paçayı kurtarasınız. Yen gs yi şampiyon olmuş gibi sevin. Bu açıdan bakınca az bile yapıyorsunuz. Brezilyadan büyücü getirmeyi unutmuşunuz ama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle