Ali Koç'tan futbolcuları şoke edecek hamle!

Bu sezon gösterilen performanstan memnun kalmayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gelecek sezon için işi sıkı tutuyor.

Ali Koç'tan futbolcuları şoke edecek hamle!
Ali Koç'tan futbolcuları şoke edecek hamle!
GİRİŞ 12.04.2019 13:51 GÜNCELLEME 12.04.2019 14:07
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de takımın bu sezon gösterdiği performans Başkan Ali Koç'u ziyadesiyle kızdırdı. Başkan'ın sürpriz bir proje hazırlığında olduğu ve gelecek sezon takım Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsa tüm futbolcuların maaşlarından yüzde 25, Avrupa Kupalarına katılamazlarsa da yüzde 35 oranında maaşlarında kesinti yapılması kararı aldığı ortaya çıktı.

 

 

Ali Koç'un bu kararı üzerinden bizzat sportif direktör Damien Comolli'nin yerli yabancı tüm futbolcularla birer görüşme yaparak imzalar alacağı bildirildi. Ali Koç'un bu fikrini, "Şampiyonluğa prim varsa, kayba da ceza olmalı. Bu sezondaki acıyı bir daha yaşamamalıyız" diye paylaştığı bildirildi.

YORUMLAR 44
  • Ahmet Topçu 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçenin çok büyük borçları var ve Ali Koç un kulübe şuana kadar en az 150 milyon dolardan bahsedilen hibeleri var ortada.3-4 katrilyon borç var.2 si kısa vadeli deniliyor.Şimdi bu adam başkan olurken ilk gün bu sene şampiyonluk sözü veremesek de kulübü kendisine kalan enkazın altından çıkaracağını sonra çok büyük başarılar için kolları sıvayacağını dile getirmişti ve tam olarak bunu yapıyor geldiğinden beri.Adamın çok iyi bir yönetici olduğunu düşünüyorum.Futbolda Türkiye şartlarının üstünde bilgi ve beceri sahibi olduğu için anlamakda zorlanıyoruz.Çok düz düşünüyoruz ezber bozan hareketlere hep karşıyız yanlış.Fenerbahçeyi çok büyütecek tahmin edebiliyorum.Bence doğru yoldadır.
    Cevapla
  • Fb** 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin başkanlığı çoluk çocuk işine döndü yürüyün gidin be
    Cevapla
  • batsın ab . abd 5 yıl önce Şikayet Et
    cok yerinde bi karar olur
    Cevapla
  • ferhat s 5 yıl önce Şikayet Et
    ben bunu kac senedir söylüyorum .külüp senelik 2-3 milyon dollar ödüyor NEDEN ? külüo sampiyon olmasi icin . daha ne istiyorlar ? ayrica prim ve mac basida para aliyorlar bunlari kaldirin. gönlünnüzden koparsa verirsiniz, ilede istiyorlarsa ,maci kaybedersen mac basida onlar külübe ödesin bunu uygulayabilirsen fenerbahce futbolda sinif atlar
    Cevapla
  • Faruk 5 yıl önce Şikayet Et
    Başarısız yönetime ne ceza vereceksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle