Volkan'dan takıma derbi konuşması! 'G.Saray'ı...'

Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel motivasyon çalışmalarına başladı. Takım arkadaşlarıyla toplantılar yapan tecrübeli file bekçisi, derbinin önemini anlatıyor.

Volkan'dan takıma derbi konuşması! 'G.Saray'ı...'
Volkan'dan takıma derbi konuşması! 'G.Saray'ı...'
GİRİŞ 10.04.2019 11:35 GÜNCELLEME 10.04.2019 12:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak Galatasaray derbisi öncesinde morali bozulan Fenerbahçe'de, kaptan Volkan Demirel dümene geçiyor.

Tecrübeli file bekçisi, pazar günü oynanacak zorlu mücadele öncesinde arkadaşlarıyla toplantılar yapıp, derbinin camia ve taraftar için önemini anlatıyor. Maç saatinde stadın şölen yerine döneceğini tüm takıma aktaran Volkan, taraftarları mutlu etmek ve çıkış yakalamak için derbiyi kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını vurguladı.

"ONLARI ELİ BOŞ GÖNDERELİM"

Dünkü idman sonrasında tüm takıma seslenen Volkan'ın "Evimizde ilk defa Galatasaray derbisi heyecanını yaşayacak olanlar var. Biz burada tam 19 yıldır yenilmiyoruz ve bunların birçoğuna ben şahit oldum. Pazar günü de yine yenilmeyeceğiz. Bu heyecan başka. Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Galatasaray'ı buradan eli boş gönderelim. Normal şartlarda stadımızda gördüğünüz atmosferin kat ve kat fazlası olacak… Taraftarımıza galibiyet hediye etmeliyiz" dediği öğrenildi. (Güneş)

 

 

YORUMLAR 7
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende bu Volkan nerde diyordum, ahanda burdaymis
    Cevapla
  • Yazık 4 yıl önce Şikayet Et
    Başka çareleri yokmuş? Acizler nerdeydiniz koca sezon takımı ligin dibine atın siz anca çocuk avutursunuz böyle ama saf taraftar yine koşacaktr stada ne olacak ondan sonra adam diyecek biz ligde düşsek bu şanlı taraftar yanımızda ya şankı futbolcular nerde???
    Cevapla
  • Zekeriya (Nevsehir) 4 yıl önce Şikayet Et
    GS galibiyete çok cok yakin,favoriden de öte.FB'nin kulturunde asla ve zinhar supriz bir sonuca imza olamaz ki.Tersi durum olsaydi GS kesinkes kazanirdi müsabakayi.Son kertede FB'ye gonul vermis birisiyim...
    Cevapla
  • Abdurrahman 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar derbiyi alamazsak küme düşeriz dese daha iyi olurdu
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    sadece 1 maç değil her maç motive olmalısınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle