Yanal: Maalesef bu konuda becerikli değiliz!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü maçının ardından açıklamada bulundu.

Yanal: Maalesef bu konuda becerikli değiliz!
Yanal: Maalesef bu konuda becerikli değiliz!
GİRİŞ 07.04.2019 18:53 GÜNCELLEME 07.04.2019 18:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrasında konuştu.

 

 

Pozisyon bulduklarına rağmen gol bulamadıklarını vurgulayan Ersun Yanal, "Futbol, gol. Sonuçta golü attığında işler kolaylaşıyor. Bizde de bugün en büyük sorun goldü. Takımın gol pozisyonuna girme konusunda sıkıntısı yok ama sonlandırma konusunda sıkıntılıyız. Birçok pozisyonu çevirebilecek durumdayken, maçı çevirebilme derdine düştük. Sonuçlandırabilmek için, bugün geldiğin noktayı değiştirebilmen için gol atman gerekiyor ama maalesef biz bu konuda becerikli değiliz." dedi.

"BU SENENİN ÖZETİ GİBİ OLDU"

 

 

Yedikleri golde konsantrasyon eksikliği olduğunu belirten antrenör, "Ofansif konsantrasyonun sonrasındaki geçişlerde oldukça zayıfız. Geçişlerdeki konsantrasyon dağınıklığını gideremiyoruz. Fenerbahçe gibi oynayacağız diyoruz ama bu geçişleri düzeltemiyoruz. 11-12 tane gol pozisyonu var. Bu kadar üstün oynayıp atamazsan, defansif konsantrasyon da bozuluyor. Bu senenin özeti gibi bir maç oldu" dedi.

"KADIKÖY'DE G.SARAY MAÇLARI BAYRAM"

Galatasaray derbisi için görüşleri sorulan Yanal, "Farklı bir atmosfer, farklı bir gelenek, farklı bir ortam. Fenerbahçe'nin Kadıköy'de oynadığı Galatasaray maçları bayram havasında geçer, festival gibidir. Kadıköy iyi hazırlanır bu maça. O maçın havası oyuncuların önünde daha farklıdır. Umarım iyi neticelendirdiğimiz bir maç olsun." dedi.

YORUMLAR 8
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    en başta ersun hoca gitmeli
    Cevapla
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    başta teknik direktör ve antrenörler değişmeli. olmuyor olmuyor ankaragücünü yenemezsen kimi yeneceksin nasıl puan alacaksın. bakıyorum memettopal oyun bitsinde dinlenelim havasında çok hata yapıyor. bunlarla gol üretilmez puan alınmaz. haziranda ilk iş kökten temizlik. berke,harun,sadık,serdar,hasanali,tolgay, dirar,jailson,zac,moses,valbuena hariç herkes gönderilmeli yada kiralanmalı.
    Cevapla
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın ersun hocam öyle bi kadro yapıyorsunki adeta gol atmayalım gol yemeyelim berabere bitsin.stoperler sadık ve serdar olmalıydı. ortada ve ileride dirar,jailson,zac,valbuena,moses,soldado olmalıydı. birde değişikleri zamanında değil çok geç yapıyorsun. giren oyuncu ısınana kadar maç bitiyor iş işten geçiyor.tam saha pres yapılmalı ya değilse gol atılamaz gol yenilir.orta alanda pres en önemlisi ceza sahasına girmemeli top orada kaptırılmamalı gerekirse yatarak müdahele edilmeli.
    Cevapla
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    topalla bu iş yürümez.topalla hiç kazanamaz fb.topal oyunu ağırlaştırıyor çok hata yapıyor gol üretilmiyor.
    Cevapla
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    abdullah avcı gelmedikçe olmaz ersun hoca maçı okuyamıyor.antrenörler çalıştramıyor. kale önünde gol atılmazmı yok işte önce antrenörler topa vurmasını öğretmeli yada antrenörler değişmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle