Maaşının yarısı bile Sporting'in gözünü korkuttu!

Sporting Lizbon'un Islam Slimani'yi kadrosuna katmak istediği ancak maaşının yarısının bile bütçeyi zorladığı öne sürüldü.

Maaşının yarısı bile Sporting'in gözünü korkuttu!
Maaşının yarısı bile Sporting'in gözünü korkuttu!
GİRİŞ 06.04.2019 13:43 GÜNCELLEME 06.04.2019 13:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

O Jogo'da yer alan habere göre; Sporting Lizbon'un transfer listesinin ilk sırasına Islam Slimani'yi yazdığı ve şimdiden Leicester ile görüşmelere başladığı kaydedildi. Cezayirli oyuncunun da bu transfer istediği ancak Leicester'ın 'Maaşının yarısını karşılayın' şartının Sporting'i zorladığı ifade edildi.

 

 

MAAŞININ YARISI BİLE SPORTING'İ ZORLUYOR

Sporting Lizbon'un Islam Slimani'nin brüt maaşının yarısına karşılık gelen 3 milyon euro'luk kısmı vermekte bile güçlük çekeceği, bu nedenle Slimani veya Leicester ile bu konuda görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

 

 

Sporting Lizbon'dan 30 milyon euro bonservisle ayrıldıktan sonra Leicester, Newcastle ve Fenerbahçe'de çok başarısız performanslar sergileyen Islam Slimani, en son mutlu olduğu yer olan Portekiz'e geri dönmeyi bu nedenle istediği bilgisi verildi.

30 yaşındaki Cezayirli forvet Islam Slimani, bu sezon Fenrebahçe formasıyla çıktığı 25 resmi maçta 1 lig, 3 Avrupa Ligi ve 1 kupa olmak üzere toplam 5 gol attı. (Sporx)

YORUMLAR 3
  • kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bu adama bu kadar maaşı ancak bizim gibi kerizler verir..
    Cevapla
  • Kirkdokuzelli 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonrada fener ol kampanyası başlatırlar..
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    fener ol projesiyle fenerbahçe taraftarı slimani nin maaşının yarısını karşılar.
    Cevapla