Tolgay'dan Şenol Güneş itirafı! 'Kararı o vermedi'

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan ve devre arası Fenerbahçe’ye Tolgay Arslan “Teklifler vardı ancak F.Bahçe benim hayalimdi” dedi. Galatasaray maçında suskunluğunu bozmak istediğini belirten Tolgay, "İnşallah Galatasaray'a gol atarım" dedi.

Tolgay'dan Şenol Güneş itirafı! 'Kararı o vermedi'
Tolgay'dan Şenol Güneş itirafı! 'Kararı o vermedi'
GİRİŞ 31.03.2019 11:23 GÜNCELLEME 31.03.2019 11:23
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçeli Tolgay Arslan, şimdiden 2 hafta sonra Kadıköy'de oynanacak derbinin havasına girdi. İlk olarak transferine değinen Tolgay, "Transfer sürecinde başka takımlardan da teklifler vardı. Ancak son güne kadar bekledim ve Fenerbahçe formasına kavuştum. Burada o kadar mutluyum ki, şampiyonluklar yaşayıp, yeniden Devler Ligi'nde oynamanın hayalini kuruyorum. Her şeyimi takıma vermek için çabalıyorum. Benim için en önemlisi takımın kazanması." dedi.

 

 

Haber Global'e konuşan Tolgay Arslan, "Beşiktaş'tayken eşim 4 senede 4 maça gelmişti. Burada her maça gelmek istiyor. Fenerbahçe formasıyla sahaya çıktığım her maçta da tribündeydi. Bu değişiklik eve de yansıdı. Artık evde herkes daha mutlu. Fenerbahçe bize daha samimi geliyor. 4 yaşında bir oğlum var. Her gün onunla Fenerbahçe'yi konuşuyoruz. Onu tam bir Fenerbahçe taraftarı yaptık. Bütün gün evde 'Yaşa Fenerbahçe' diye dolaşıyor." ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH GALATASARAY'A GOL ATARIM"

 

 

Fenerbahçe formasıyla suskunluğunu bozmak istediğini belirten Tolgay, "Ben bir takım oyuncusuyum ve tüm her şeyimi takıma vermek için sahaya çıkıyorum. Tabii ki eleştiriler geliyor ama hiçbirini dinlemiyorum. Benim için en önemlisi takımın kazanması. Çoğu golün ilk pasını ben veriyorum. Oyunu ben kuruyorum ama Türkiye'de bu işlere pek bakmazlar. Fenerbahçe'de daha geride oynuyorum. İnşallah golü de en yakın sürede bulacağım. İnşallah Galatasaray'a karşı gol atarım. Benim için de bu suskunluktan sonra güzel olur ve taraftarlarımızın mutlu olmasını sağlarım."

"BENİM İÇİN ZOR BİR MAÇTI"

Beşiktaş ile oynadıkları maçla ilgili ise Tolgay, "Vodafone Park'ta benim için çok zor bir maçtı çünkü insanlar her şeyi farklı biliyor ve düşünüyordu. Olayları farklı açılardan gördüler. Farklı farklı iddialar vardı. Yok dürüm yemişim yok başka bir şey yapmışım. Bu yüzden Vodafone Park'taki maç benim için zor bir maç oldu." sözleriyle yaşadığı durumu anlattı.

"GÜNEŞ'LE HİÇ PROBLEMİM YOK"

Beşiktaş'taki son dönemde oynamamasını da değerlendiren Tolgay, "Şenol Güneş ile aramda herhangi bir problem yok. Şenol Hoca'yla en ufak bir problem dahi yaşamadım. Beşiktaş'ta bazen oynatıyordu bazen oynatmıyordu ama aramızda normal bir oyuncu-teknik direktör ilişkisi vardı. Onun bana benim ona karşı bir saygısızlığım olmadı. Kadro dışı kaldığım dönemde onun herhangi bir etkisi yoktu. Bu kararı o vermedi." açıklamalarını yaptı.

"ERSUN YANAL EN İYİSİ"

Sarı-Lacivertliler'in orta sahadaki önemli isimlerinden Tolgay Arslan, Trabzonspor'un başındayken de kendisini ısrarla isteyen ve yollarının Fenerbahçe'de kesiştiği teknik direktör Ersun Yanal'a da övgüler yağdırdı. Tolgay, Yanal'la ilgili olarak da şunları söyledi: "Türkiye'ye gelmeden önce 4.5 sene Hamburg'da oynadım. 4.5 senede 13-14 tane hocayla çalıştım. Kolay değildi. Türkiye'de de Şenol Güneş ve Ersun Yanal'la çalıştım. Birçok hocayla çalıştım ama daha önce Ersun Yanal gibi donanımlı ve taktisyen bir teknik adamla çalışmamıştım."

"EMRE BELÖZOĞLU'NU ÇOK SEVİYORUM"

Medipol Başakşehirli Emre Belözoğlu'nu çok beğendiğini belirten Tolgay Arslan, "Yaşı 38 oldu ama hala aynı performansla oynuyor. Kendisini çok seviyorum. Maç esnasında bazen sinirlenebiliyor ama saha dışında müthiş bir adam. Fakat ben de bazen aynısını yaşıyorum. Sahada bazen yeri geliyor kendini kaybedebiliyorsun. Bana göre Türkiye'nin son yıllardaki en iyi oyuncusu Emre Belözoğlu'dur." sözleriyle tecrübeli oyuncuya olan beğenisini dile getirdi.

YORUMLAR 18
  • Karaktersiz 4 yıl önce Şikayet Et
    İşiniz gücünüz gs Kümede kalın ...
    Cevapla
  • mkaras05 4 yıl önce Şikayet Et
    Senden bi cacık olmaz yavrum
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş sana babanın ömründe kazanamayacağı parayı verdi.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Madem Beşiktaş da mutlu değildin 3-4 sene ne işin vardı ? Hiiiç kimse kusura bakmasın takıma tek katkısı arsenal e attığı 1 gol olan adamın bu klüpte o kadar barınması bile hata. Eğer ruhu ile değil parasıyla oynuyorsa Beşiktaş da kimse oynamasın. Bunun gibiler hiç oynamasın
    Cevapla
  • Bjk 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni gidi yalaka.Ersun hocayı bu kadar beğeniyordunda TS ye niye yamuk yaptın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle