Sürpriz gelişme! Ozan Tufan ile görüştü

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen Ozan Tufan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Fransız futbol adamı, genç oyuncuya performansından dolayı memnun olduklarını belirtip kendisini yakından izlemeye devam edeceklerini söyledi.

Sürpriz gelişme! Ozan Tufan ile görüştü
Sürpriz gelişme! Ozan Tufan ile görüştü
GİRİŞ 20.03.2019 23:40 GÜNCELLEME 20.03.2019 23:40
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin devre arasında Aytemiz Alanyaspor'a kiraladığı Ozan Tufan konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre Sarı-Lacivertli takımın sportif direktörü Damien Comolli, genç oyuncuyla bir görüşme gerçekleştirdi.

Fransız futbol adamı, Ozan'dan son durumu ile ilgili bilgi isterken 23 yaşındaki futbolcu, Alanyaspor'da sürecinin kendisi açısından faydalı geçtiğini ve yeniden sürekli forma şansı bulduğu için mutlu olduğunu söyledi. Comolli de Ozan'a performansından duyduğu memnuniyeti dile getirirken kendisini yakından takip etmeye devam edeceklerini bildirdi.

Ozan Tufan, devre arasında kiralandığı Alanyaspor'da 7'si ilk 11 olmak üzere 11 resmi maça çıkarken gösterdiği performansla herkesin beğenisini kazandı. 

YORUMLAR 3
  • loren 5 yıl önce Şikayet Et
    Fransız futbol adamı mı? Adam tam bir komisyoncu. Fb ye getirdiği oyunculara bi bakın.Ozan bir çoğuna on basar. Her yorumumda yazdım. Fb `nin önce bu adamdan kurtulması lazım. Hem Fb`ye, hem ülke ekonomisine ve futboluna zarar.
    Cevapla
  • adamsa 5 yıl önce Şikayet Et
    O zan adamsa bir daha fb ye adimini atmaz.
    Cevapla
  • yeniismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın birisi oturduğu evinin eskidiğini düşünerek satmaya kalkmış bir emlakçıyla anlaşmış . Üç beş gün sonra tekrar emlakçıya giderek ben evi satmaktan vaz geçtim demiş. Emlakçı hayırdır niye vaz geçtin demiş. Adam evimin gazetedeki ilanını gördüm benim evim çok güzelmiş demiş.
    Cevapla