Ali Koç garanti verdi! 'Kimi istersen alacağız'

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Ersun Yanal ile bir araya gelen Ali Koç, tecrübeli teknik direktörden gelecek yılın planlamasını şimdiden yapmasını istedi ve bu konuda Yanal'a tam yetki verdi..

Ali Koç garanti verdi! 'Kimi istersen alacağız'
Ali Koç garanti verdi! 'Kimi istersen alacağız'
GİRİŞ 20.03.2019 14:15 GÜNCELLEME 20.03.2019 14:16
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Teknik Direktör Ersun Yanal gelecek yılın takımını inşa etmek üzere şimdiden çalışmalara başladı.

 

 

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Tecrübeli çalıştırıcıyla bir araya gelen Başkan Koç, vakit kaybetmeden gelecek yılın planlanmasının yapılmasını istedi. Bunun üzerine Yanal'ın yardımcıları Fransa, İtalya ve Yunanistan'a giderek listedeki futbolcuların maçlarını yerinde takip etti. Yanal'a duyduğu güveni ifade eden Başkan, "Söylentilere kulak asma. Gelecek yıl hepimiz için bambaşka olacak. Transferde yetki sende. Şartlar dahilinde kimi istersen onu alacağız. Ama hata yapma lüksümüz yok. O yüzden ekibin, ince eleyip sık dokusun" dedi. 

Başkan Ali Koç'a teşekkür eden Yanal da, yardımcılarıyla transfer çalışmalarına hız verdi. Milli arada da futbolcu izlemeye devam eden Yanal ve kurmayları, detaylı bir rapor hazırlayacak.

 

 

YABANCI SAYISI BELİRSİZLİĞİ SIKINTI YARATIYOR

Fenerbahçe'de yeni sezon planlaması için teknik kadro Ersun Yanal'ın önderliğinde çalışmalara hız verirken yönetimin elini kolunu bağlayan bir sorun baş gösterdi. Sarı-lacivertlilerin önündeki engellerin başında maddi sorunlar geliyor ancak yabancı sayısı konusundaki belirsizlik de büyük problem. Seçim sürecindeki TFF'nin yabancı sayısı konusunda muhtemelen geç karar verecek olması, Kanarya'yı zor durumda bıraktı. Teknik Direktör Ersun Yanal ve ekibi de sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolcularla ilgili karar verilememesinin sıkıntısını çekiyor.

MOTİVASYON SORUNU

3'ü kiralık 12 sarı-lacivertli oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyor. Kiralık olan Slimani, Ayew ve Benzia ile devam edilmesi beklenmiyor. Kalan 9 oyuncudan 5'i yerli. Yabancı sayısına göre planlama yapacak olan Yanal, hangi futbolcularla sözleşme uzatılacağı konusunda kararsız. Özellikle yabancılar, durumları belirsiz olduğu için konsantrasyon sıkıntısı yaşıyor. Yanal da bu oyuncuları motive etmek için ekstra çaba harcıyor. (Sözcü)

YORUMLAR 9
  • zafer 4 yıl önce Şikayet Et
    morelos ve samatta alınmalı. çünkü ikiside joker golcü. morelosu ssantrafor, ve solkanatta oynatır. samattayı santrafor ve sağkanatta oynatır. yani 4-4-2 sistemde morelos ve samatta kanat ve santrafor görevi alır.
    Cevapla
  • memet 5 yıl önce Şikayet Et
    berke,harun,sadık,serdar,tolgay,hasanali,,ekici,barış,ferdi,oğuzkaan,isla,dirar,jailson,valbuena,soldado,elmas,moses, zac haricindekiler tamamen gönderilmeli yada kiralanmalı. bu 18 oyuncunun yanına morelos, samatta, luk de jong, komcilenko gibi golcülerden hangisi alınırsa yeter.
    Cevapla
  • aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    luk de jong 29 gol 6 asistle oynuyor. komlicenko 25 gol 5 asistle oynuyor. morelos 28 gol 12 asistle oynuyor,samatta 20 gol 10 asistle oynuyor. bunlardan hangisini alırsan al rahat edersin. bunlar gol sorununu gidermek için ideal. al kazan. birkaç yıl oynar şampiyonluk ve kupalar kazandırır. transferde 10 katına satılabilir.
    Cevapla
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    fb nin komlicenko,samatta,morelos gibi golcüler alması gerekir kesinlikle birkaç sene oynar sonra 10 katı transfer ücretine satılabilir. çünkü yaşları daha genç.
    Cevapla
  • kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    morelos,samatta gibi gol makineleri alınması gerekir. bunlar alınmayacaksa hiç kimseyi almayın gereksiz. paralar boşa gidiyor. aleksten transfer sezonunda yardım alınarak aleks gibi on numara bir oyuncu alınırsa süper olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle