Ersun Yanal açıklaması! 'Gelecek sezon...'

Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ile göreve davam edileceği ve ayrılık iddialarının gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

Ersun Yanal açıklaması! 'Gelecek sezon...'
Ersun Yanal açıklaması! 'Gelecek sezon...'
GİRİŞ 15.03.2019 09:51 GÜNCELLEME 15.03.2019 10:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, teknik direktör Ersun Yanal ile gelecek sezon da yola devam edileceği bildirildi.

 

 

Sarı-lacivertli kulüpten, Ersun Yanal ile yolların ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili yapılan açıklamada, "Zor bir sene geçiren futbol takımımızın, hocamız Ersun Yanal göreve geldikten sonra artan performansı oyun içi istatistikleriyle sabittir. Futbol takımımız bu sene ligi bitirebildiği en üst konumda bitirecek; gelecek sezon da hocamız Ersun Yanal önderliğindeki yapılanmasıyla zirve yürüyüşünü emin adımlarla gerçekleştirecektir." ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 9
  • Giyotin. 5 yıl önce Şikayet Et
    Sivas maçından önce yaptığın açıklama neydi ersuncum.Sivasa fark atacağız herkes gerçek feneri görecek demiştin.Sen blent yıldırıma dua et.
    Cevapla
  • kocabey 5 yıl önce Şikayet Et
    gelecek sezonda sen varsan bir gsli olarak sevindim yani ersunla ne kislar görür bu kulüp
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    bizim paramız okadar cokmu kimi alırsanal başarı endeksli alacan gelen çiflik zannediyo yatıho bibaşarıyokk gönderin
    Cevapla
  • C.Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yenal ile Takım Mücadele ediyor Formanın hakkını veriyor ama Kalede; artık bırakması gereken Volkanla diretmesi Fenerbahçeye zarar veriyor.
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın ersun hoca kalan 9 maçı da kaybetmezse devam edilebilir. 9 maçta da galibiyet ve beraberlik olursa ilk 4 takım arasına girebilir, uefaya katılabilir.bu durumda zaten başarılı olmuştur. comoli gönderilebilir çünkü temmuzda transferler yerli oyuncu ağırlıklı olarak tercih edilecektir.yerli oyuncular ligimizi tanıyor daha başarılı oluyorlar. yabancılar alışana kadar 1 yıl boşa gidiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle