Yanal'dan Sivas iddiası! 'Herkes görecek'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Başakşehir maçında takımı defansif oynattığı yönündeki eleştirilere isyan etti. Yanal, "Herkesin hayalindeki Fenerbahçe'yi bu hafta Sivasspor karşısında göstereceğiz" dedi.

Yanal'dan Sivas iddiası! 'Herkes görecek'
Yanal'dan Sivas iddiası! 'Herkes görecek'
GİRİŞ 14.03.2019 10:40 GÜNCELLEME 14.03.2019 10:43
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in ikinci yarısında 8 hafta geride kalırken hala toparlanamayan Fenerbahçe'de tüm gözler cuma akşamı oynanacak Demir Grup Sivasspor maçına çevrildi. Ligin dişli ekiplerinden biri olan Yiğidolar'ı mağlup etmek isteyen Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Ersun Yanal'ın 11'i de yavaş yavaş şekilleniyor. Takımı sıralamada rahat bir konuma taşıyamadığı için eleştirilmeye başlanan tecrübeli çalıştırıcı Sivas'ı, Moses, Ayew ve Soldado üçlüsüyle vurmayı düşünüyor.

"TAKIMI DEFANSİF OYNATMADIM, KİMSE MERAK ETMESİN SİVASSPOR'A.."

Başakşehir maçında Fenerbahçe kimliğinden uzak defansif bir kurguyla çıktığı için eleştirilen Yanal, "Her maçın kendi içerisinde bir taktiği, bir dizilişi olur. Ben takımı defansif oynatmadım. Fenerbahçe taraftarının görmek istediği takımı bu hafta Sivasspor karşısında izleteceğiz. Elimizde sürekli gelişen ve hücum potansiyeli yüksek bir takım var. Kimse merak etmesin 100 gollü şampiyonluklar, nisanda gelen şampiyonluklar bu kulüpte yeniden yaşanacak" sözleriyle kendisini savundu. (Güneş)

 

 

YORUMLAR 27
  • Şampiyon 5 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluğa oynarmıyız..........
    Cevapla
  • Ruhİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar emin konuşmak iyi değildir. Tamam bu sene kimse bir şey beklemiyor zaten. 3 puanı alırsan ne mutlu fakat Avrupa için yarışa giren bir Sivasspor var karşında. Haa Sivas maça asılmaz orasını bilemem. Seneye takıma heyecan gelir değişen bir şey olur mu derseniz bence bir şey değişmeyecek. Değişecekse eğer Ersun Yanal olmayacak. Güzelim kadroyu dağıttınız şimdi oturmuş ağlıyorsunuz. Sow u göndermek ile başladı bu acı hikaye...
    Cevapla
  • Çamlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu sen ne sallıyon Sivas Fb. Nin arka bahçesi Ammaaaa Sivas harbiden oynarsa seni İstanbula sokmazlarrrr
    Cevapla
  • Özgür 5 yıl önce Şikayet Et
    Sivas deplasmanda 20 gol Evinde 17 gol Atmış. Demekki gollü maç olacak. En çoj kim atacak bakalım. Sonucu kaleciler belirler.
    Cevapla
  • Antikoc 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden bu kadar emin konuşuyor çok ilginç hiçbir teknik direktör maç öncesi bu kadar emin olmazken acaba neden sonucu önceden belli heralde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle