Eljif Elmas'a destek verdi! 'Başını öne eğme'

Ersun Yanal ve oyuncular, Başakşehir maçındaki performansı sebebiyle eleştirilen Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Elif Elmas'a destek verdi.

Eljif Elmas'a destek verdi! 'Başını öne eğme'
Eljif Elmas'a destek verdi! 'Başını öne eğme'
GİRİŞ 13.03.2019 09:38 GÜNCELLEME 13.03.2019 19:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başakşehir maçındaki performansı sebebiyle eleştirilen Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Elif Elmas'a hocası ve takım arkadaşları sahip çıktı. 

 

 

Yanal morali bozuk olan Makedon oyuncuya "Henüz 19 yaşındasın. Önünde uzun bir yol var. Hatalarından ders alacaksın. Daha çok çalışacaksın. Başını öne eğme" sözleriyle moral aşıladı.

Takım arkadaşları da Elif'e "Kendine yüklenme. Maçı hep beraber kaybettik. Hepimiz sorumluyuz" diyerek destek olmaya çalıştı.

 

 

Fenerbahçe ile 2022'ye dek sözleşmesi bulunan Eljif Elmas, bu sezon 34 maçta oynadı ve 1 gol attı. (Türkiye Gazetesi)

YORUMLAR 6
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    elif elmas çok çalışkan dirençli geleceğin yıldızlarından. ama antrenörler onu iyi çalıştıramıyor.pres taktiği şut taktiği kısapas verkaç taktiği vermeleri gerekir.fb deki antrenörlerin değişmesi gerekir.
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Cocugu yanlis bölgelerde oynatan Hoca suclu. Elif ya forvet arkasi yada Forvet olarak oynar. Kendisi ne Defansif orta saha nede kanat oyuncusu. Bunu artik idrak edin, zira cok yetenekli bu kardesimiz.
    Cevapla
  • haldun 5 yıl önce Şikayet Et
    Takımda şut yeteneği olan tek futbolcu olan Elif Elmas takım halinde berbat bir performans gösteren FB de günah keçisi ilan edilmeye çalışılıyor. Yıllar önce Serhat Akın topa vurmasını bile beceremez iken Mustafa Denizli ondaki kumaşı görüp onu müthiş bir santrafor yapmıştı. Bu çocuğun kumaşı çok iyi. Biraz sabırla çok iyi yerlere gelecektir.
    Cevapla
  • Md1983 5 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal hoca falan değil basının önüne at sonrada başını öne eğme öyle mi yapma ya o çocuk belki de nerelere gelecek ama bir demeçle çocuğun hayatını etkiliyorsun
    Cevapla
  • doğrucu 5 yıl önce Şikayet Et
    bütün yıldız diye lanse edilenler Elif Elmas gibi ise vay halimize.adam dümdüz gücüyle oynayan biri.hiç bir özelliği yok.yıldız dediğin oyunu çevirip maçı alır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle