F.Bahçe'de kaleci kararı! Volkan'ın yerine...

Fenerbahçe yönetimi, yediği goller sonrası tartışılan Volkan Demirel'in yerine genç kaleci Berke Özer'in forma giymesi yönünde Ersun Yanal'a mesaj gönderdi: 'Hata yapacaksa Berke yapsın'

F.Bahçe'de kaleci kararı! Volkan'ın yerine...
F.Bahçe'de kaleci kararı! Volkan'ın yerine...
GİRİŞ 12.03.2019 17:04 GÜNCELLEME 12.03.2019 17:04
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Başakşehir maçında gösterdiği kötü performansla taraftarların bir hayli öfkesini toplayan ve 'kaleyi bırak git' eleştirileriyle karşı karşıya kalan Volkan Demirel, Bursaspor'dan büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen kalesinde hatalı goller yiyen Harun Tekin Fenerbahçe'nin '1' numaralı sorunu olurken, Ersun Yanal'a yöneltilen Berke Özer serzenişleri artık daha fazla yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

'HATA YAPACAKSA BERKE YAPSIN'

Kaledeki sorunları bir türlü çözemeyen ve düzenli olarak forma giyen Harun Tekin'i kesip Volkan Demirel'e forma veren Yanal, yaptığı tercihlerle topun ağzına gelirken, deneyimli teknik adamın artık Berke Özer'e şans vermesi gerektiği belirtildi. 'Hata yapacaksa Berke yapsın, diğerleri zaten yapıyor bu saatten sonra Berke'yi kazanmamız lazım' görüşleri artık gün yüzüne çıkarken 19 yaşındaki eldivenin bu haldeki Volkan Demirel'in arkasında kalmaması gerektiği bildirildi.

Trabzonspor'un kaleyi devrettiği Uğurcan ve Arda Akbulut örneklerini Ersun Yanal'a hatırlatan Fenerbahçe yönetiminin Berke konusunda hocanın cesur davranmasını istediği öğrenildi.

Ligde herhangi bir hedefi kalmayan sarı lacivertli yöneticiler önümüzdeki yılın kadrosunu oluşturma adına Berke'yi plan dahilinde tutmayı düşündüğü anlaşıldı.(Akşam)

 

 

YORUMLAR 30
  • alparslan 5 yıl önce Şikayet Et
    berke yada harun kaleci olmalı kesinlikle.çünkü volkanın her maçta hatalar yapması bıktırdı. volkan amatör takımda bile kaleci duramaz.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru karar. Alkışlarım.
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    19 yasindaki cocuga bu saatten sonra kaleyi vermek intahar olur . onu sezon basinda yapacaktin. ersun yanalda hoca deil olamazda bir basarisi varmi onu soyleyin . aykut olsa bu halde olunmazdi
    Cevapla
  • arcetin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın şu kaptan mağara adamını artık. Tam kurtulduk derken, bumerang gibi geri geliyor. Gençlere güvenin, Berke’ye, Eljif’e, Barış’a, Ferdi’ye ve diğerlerine. Bu gençler parayla değil, yürekle oynarlar. Yeter ki, güvenin...
    Cevapla
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Volkan jubileni yap yeter artik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle