Yanal iddiali! 'Karşımızda kimse duramaz'

Fenerbahçe'de göreve geldiği günden beri oyuncularından aynı şeyi isteyen Ersun Yanal, "Ancak birlik olursak bu süreci atlatabiliriz. Futbol tek kişilik bir oyun değil. Takım olursak karşımızda kimse duramaz" dedi.

Yanal iddiali! 'Karşımızda kimse duramaz'
Yanal iddiali! 'Karşımızda kimse duramaz'
GİRİŞ 12.03.2019 10:28 GÜNCELLEME 12.03.2019 10:32
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Çıkış arayışındaki Fenerbahçe'de işler bir türlü yoluna girmezken teknik direktör Ersun Yanal oyuncularıyla net bir konuşma yaptı. Göreve geldiği günden beri takımdaki herkesle yakından ilgilenen, Yanal, taktik ve teknik hazırlıkların yanı sıra psikolojik anlamda da çalıştırdığı oyuncularından takım olmalarını istedi. Bazen takım halinde, zaman zaman da bireysel görüşmeler yaparak oyuncuların üzerindeki baskıyı azaltmaya çalışan tecrübeli teknik adam, "Ben ne yaparsam yapayım. Siz ne yaparsanız yapın. Biz olmadan başaramayız. Futbol bir takım oyunu ve takım tek kişiden oluşmaz" vurgusuyla kenetlenmek zorunda olduklarının altını çizdi.

AĞIR BEDELLER ÖDEDİK

Bireysel performanslardaki artışlara dikkat çeken Ersun Yanal, "Ancak takım bütünlüğündeki eksiklikler bütün doğruları geçersiz kılıyor" derken özellikle yenilen goller üzerinde durdu. Basit hatalara sebebiyle ağır bedeller ödediklerin ifade eden Yanal, "Yenen gollerin sorumluluğunu bir tek oyuncuya yükleyemeyiz. Takım olarak gol yiyoruz. Sahanın her yerinde bir bütün olarak hareket etmemiz şart. Herkes savunacak, herkes hücum edecek" uyarısında bulundu. Kadro kalitesinde bir eksiklik olmadığını belirterek oyuncularına güven aşılayan Ersun Hoca, "Takım olduğumuzda karşımızda kimse duramaz. Bunu aklınıza kazıyın" diye konuştu. (Türkiye)

 

 

YORUMLAR 18
  • ARİF 5 yıl önce Şikayet Et
    Ersun hoca fener gibi takımın küme düşmemeye oynaması için hoca olmaya gerek yok sen takımı aldığındada takım bu haldeydi demekki sen hiç faydalı olamamışsın
    Cevapla
  • nadim hatipoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    genç yeteneğe adamlar göz dikmiş istiyorlar bu insanlar elindeki kaliteyi bilmiyorlar bunlardan ne köy olur ne kasaba hem yönetim hem bu hoca bu takıma inanı şu an hiç bir katkıları olmaz zarardan başka .
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya şu comolli Avrupa'da "kendine kulüp bul" denilen oyuncuları mı fenere getirdi. Yani bizi bastırırken digerlerini mi kurtardı
    Cevapla
  • memet 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın ersun hocam cocuda her maçta ayrı bi kadro deneme yanılma yaptı işi bitti. takımda süreklilik olmalı her hafta aynı kazanan kadro devam etmeli ama bu gidişle haziranda sayın abdullah avcı hocalığa gelecek gibi görünüyor.
    Cevapla
  • cennes 5 yıl önce Şikayet Et
    birakin canim abdullah avci niye gelecek.takimi sampiyon olacak
    Cevapla
  • Aslan 47 5 yıl önce Şikayet Et
    bravo alkış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle