'Bazı oyuncularımız F.Bahçe'nin ağırlığını kaldıramıyor'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Medipol Başakşehir'e yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

'Bazı oyuncularımız F.Bahçe'nin ağırlığını kaldıramıyor'
'Bazı oyuncularımız F.Bahçe'nin ağırlığını kaldıramıyor'
GİRİŞ 09.03.2019 22:10 GÜNCELLEME 09.03.2019 22:10
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayı değerlendiren Ersun Yanal, "İlk yarının 20 dakikası %70'le oynadık, biz yine hakimdik hem pozisyon hem kontrol olarak. Sonrasındaki 25 dakikada kötüydük. 2. yarıya değişiklikle başlayıp kontrolü elimize aldık. Girdiğimiz pozisyonlar var, bunu yapamazsanız rakip sizi cezalandırır. "Girilen pozisyonları da değerlendirebilsek hak ettiğimiz bir sonuç olduğunu düşünmüyorum. Futbol birlikte oynanan bir oyun. Nasıl golü kaçırıyorsan ve yiyorsan, nasıl atıyorsan takım olarak değerlendirmek lazım." dedi.

"FENERBAHÇE ZORLU BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR"

Sarı-lacivertli takımla ilgili sözlerin edevam eden Ersun Yanal, "Fenerbahçe zorlu bir dönem geçiriyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Takım kurgusundaki birtakım oyuncuları kullanamamanın ve formda oyunculardan uzak kalanların bizi etkilediğini düşünüyorum. Şu an oyunumuzun sonucunu alamadığımızı ama böyle oynamaya devam edersek alabileceğimizi düşünüyorum. İyi oynanan zamanın ikinci yarıda uzun olması heyecanımızı artırdı ama sonucu alamadık." ifadelerini kullandı.

"F.BAHÇE'DE OYNAMANIN AĞIRLIĞINI KALDIRAMIYORLAR"

Bazı oyuncularının performansını eleştiren Ersun Yanal, "Çıkarken top kaybı fazlasıyla vardı. 25. dakikadan sonrası çok fazlaydı, rakibin oyun ritmi bulmasına sebep oldu. Bazı oyuncularımız burada oynamanın ağırlığını kaldıramıyorlar, Fenerbahçe forması giymek kolay değil." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 63
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    volkanla bu kadar olur. berke ve harun varken volkanı kaleye koymak kaybetmektir. kaleden çok çıkıyor topu üzerinden aşırtıyorlar.kale ortasında durması gerekir.volkan daha topu tutamıyor parmaklarından kaçırıyor. orada berke olsa yumruklar yine çıkarırdı o topu.
    Cevapla
  • Ruhİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Defans oyuncuları topu pas verecek durumdayken bodoslamaya vuruyor. Olmaz böyle saçmalık. Topu ayağında tutacaksın kardeşim. Top kimi zaman neredeyse rakibin kalesine 10 metre varken ne oluyorsa bir anda kaleci Volkana kadar geliyor. O da vuruyor gelişine Haydiii top rakipte. Olacak iş değil! Ersun Hocanın defansa çalıştırma yapması lazım. Topu başlatan oyunu kuran defanstır. Defans oyuncularının hepsinde bu var. Adam gibi oyun kurmaya çalışan bir Tolgay var.
    Cevapla
  • Metin Çetin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam Kılıçdaroğlun futbol şubesi
    Cevapla
  • Tugra 5 yıl önce Şikayet Et
    En iyi aziz efendi kaldiriyor.
    Cevapla
  • kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    devleti baskan yonetiyorsa-spor kulubunu de baskan yonetiyor.sorumlu baskan nokta
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle