Tolgay: 'Beşiktaş taraftarına mesajım var...'

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Tolgay Arslan, eski takımına karşı oynadığı derbi karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 26.02.2019 00:11 GÜNCELLEME 26.02.2019 09:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayla ilgili konuşan Tolgay Arslan, "İlk yarı çok kötü oynadık, maça kötü başladık. İlk yarı bitince taraftarlara baktım ve bu maçı çevireceğimizi gördüm. İkinci yarı kendimize geldik. Bütün takıma teşekkür ederim. Benim adımdan zor bir maç oldu. Özellikle taraftarlarımıza teşekkür ederim, beni bugüne kadar hep desteklediler." dedi.

Beşiktaşlı taraftarlara yönelik açıklama yapan Tolgay Arslan, "Beşiktaş taraftarına mesajım var, o maçta ne dürüm ne de başka bir şey yedim. Bu durum bazı Beşiktaşlıların işine yaradı. Bu konuyu burada kapatıyorum. Söyleyeceklerim bu kadar." diye konuştu.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın devre arasındaki konuşmasıyla ilgili de açıklama yapan Tolgay Arslan, "Hocamız devre arasında Beşiktaş'ın bizden iyi takım olmadığını hatırlattı." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 7
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ney ?anlamadım!bjk sizden daha iyi olmadiğını mı hatırlattı?lo tabelaya bak anlarsın koyun
    Cevapla
  • Selçuklu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu açıklama çok önemlidir!!.. Madem böyle bir durum yok neden bu kadar bu adamın üstüne gidildi!!.. Hani BEŞIKTAŞlılık duruşu.. Fenerbahçeye peşkeş çekilsin diye olmadık iftiralar atılıp gönderdiler belliki!!..
    Cevapla
  • Medo 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın Tolgay Siz Bizden İyisiniz O Yüzden Biz 3. Siz 14.'sünüz Evet Tolgay Arada ki 15 Puan Farkını Unutmuşsun. Küme Düşmemeye Oynayan Takımın Vizyonsuz Topçusu.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ersun Yanal doğru demiş kadro olarak BJK ve FB denk aslında. Gs kadrosu ise ligin en iyisi. Bakmayın Terim oynatamıyor.
    Cevapla
  • rad 5 yıl önce Şikayet Et
    çok top kaybı yaptı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle