Koeman: Allah, Ali Koç'u cezalandırdı!

Fenerbahçe'de Cocu'nun yerine takımın başına geçen Hollandalı teknik adam Erwin Koeman, Hollanda basınına Fenerbahçe'de yaşadıkları hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

Koeman: Allah, Ali Koç'u cezalandırdı!
Koeman: Allah, Ali Koç'u cezalandırdı!
GİRİŞ 25.02.2019 17:29 GÜNCELLEME 25.02.2019 17:30
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de Cocu'nun gönderilmesi sonrasında takımın başına geçici olarak getirilen Erwin Koeman, Ersun Yanal'ın gelişi sonrasında görevinden alınmıştı. Hollandalı teknik adam Fenerbahçe'nin başına olduğu süreçte yaşadıkları hakkında Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.

 

 

''TÜM TAKIMA DÖNDÜ VE 'OTOBÜSLE GELECEKSİNİZ' DEDİ''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Akhisarspor yenilgisi sonrasında takıma verdiği otobüs cezası hakkında konuşan Koeman, ''Türkiye, insanların duygularıyla yaşadığı bir ülke. Oradaki maceram son derece güzel ve eğiticiydi. Bu nedenle Türkiye'ye gittiğim için çok mutluyum. Akhisarspor maçı sonrasında başkan soyunma odasına girdi ve takıma dönerek 'Siz otobüsle gideceksiniz, biz kendi uçağımızla'' dedi. Ancak Allah onu cezalandırdı. Havaalanında çok sis vardı ve bu nedenle biz, kendisinden önce İstanbul'a vardık'' dedi.

 

 

Cocu'nun alınan başarısız sonuçlardan sonra görevinden ayrılması sonucu Fenerbahçe'nin başına geçen Hollandalı Teknik Direktörü Erwin Koeman'ın yeni takımı belli oldu. Fenerbahçe'nin başında bu sezın 9 karşılaşmada yer alan Hollandalı Teknik Direktörü Erwin Koeman, Umman Milli Takımı ile her konuda anlaşma sağladı ve resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Umman'a gitti.

YORUMLAR 13
  • Erwin Koeman 5 yıl önce Şikayet Et
    Erwin Koeman iyi bir insan fakat büyük bir takımla çalışmak tecrübe ister o tecrübeyi az da olsa bizde edindi.. hollanda da kac takım var da kaçı büyük takım
    Cevapla
  • cecen1907 5 yıl önce Şikayet Et
    bu gavur bile anlamis kocun ne oldugunu
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbol kumar olarak kullanıldığından büyük günahlardandır. Ey iman edenler! İçki, kumar, dikili taşlar, fal okları şeytan işi iğrenç şeylerdir. Bunlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz. Mâide Suresi 90
    Cevapla
  • sakaryalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe referansı ile takım bulmuş Tabiki iyi konuşacak
    Cevapla
  • Ewerest 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanın doğru konuşması için müslüman olmasına ne gerek var. Bu nasıl bir kafa yapısı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle