F.Bahçe'nin yeni transferi Zajc'tan Türkiye itirafı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Miha Zajc, Sloven basınından Siol'e özel açıklamalar yaptı.

F.Bahçe'nin yeni transferi Zajc'tan Türkiye itirafı
F.Bahçe'nin yeni transferi Zajc'tan Türkiye itirafı
GİRİŞ 23.02.2019 16:45 GÜNCELLEME 23.02.2019 18:01
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

"Güzel dağ manzaraları olan bir şehirden, trafik keşmekeşi olan bir şehre geldim." diyen Miha Zajc, kulübün kendisine bir şoför, ev işleri için bir yardımcı ve harika bir kontrat verdiğini belirtti.

 

 

İşte Miha Zajc'ın açıklamaları:

"TÜRKİYE HAKKINDA SÖYLENENLER YALAN"

 

 

"İstanbul, hiç de anlatıldığı gibi bir şehir değil. Burası beni çok şaşırttı, hayran olacağınız bir yer! Avrupa'dan hiçbir farkı yok ve gayet özgür. Bazı insanlarla konuştuğumda, Türkiye'nin medya tarafından yanlış anlatılan bir yer olduğunu fark ettim. Suriye'nin yanında, polisler sürekli birilerini tutukluyor, askerler yollarda falan gibi şeyler söyleniyor. Fakat, bunların hepsi yalan. Böyle bir şey görmedim."

"FENERBAHÇE VE GALATASARAY EN BÜYÜK"

Gelen, 'Yeni maaşın daha mı iyi?' sorusu üzerine, "Yeni maaşım henüz hesabıma yatmadı. Fakat, zamanı gelince yatacaktır. Burada sadece 3 hafta geçirdim. Kontratımın finansal şartlarından ötürü çok mutluyum. İtalya'yla kıyaslayacak olursam, çok daha başka bir dünyadayım, daha iyi bir dünyada. Fenerbahçe, Türkiye'nin en çok taraftara sahip olan kulübü. Doğrusu, Fenerbahçe ve Galatasaray en büyük iki takım. Ardından Beşiktaş geliyor, onların biraz daha az."

"TARAFTAR ARTIK ÇILDIRMAK ÜZERE"

"Fenerbahçe taraftarı, alınan sonuçlardan memnun değil. Kesinlikle sinirlerinin son noktasındalar, artık çıldırmak üzereler. İyi ki Türkçe anlamıyorum. Yönetim de büyük baskı altında. Biliyorsunuz, Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve çok iyi sonuçlar alması gerekiyor. Başkan değiştikten sonra sonuçları da bekliyorlar. Ayrıca, taraftarların da bu durumda etkisi var, çünkü beklentiler çok yüksek. Bizim aslında iyi bir kadromuz var ve gerçekçi olmak gerekirse bu kriz yakın zamanda bitecek."

"TRANSFERİM BİR FİLM GİBİYDİ"

"Empoli, benim transferimle birlikte önemli bir gelir elde etti. Türkler ile çok hızlıca anlaştım. Transferin son günündeydik. İstanbul uçağına bindim. İner inmez sağlık kontrollerinden geçtim. Bir film gibiydi. Umarım, her şey bir film gibi devam eder ve iyi oynayarak kendimi kanıtlarım." (Sporx)

YORUMLAR 18
  • Fenerbahxe 5 yıl önce Şikayet Et
    En çok taraftar fenerde
    Cevapla
  • En çok taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener de dogrudur
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    harika bir kontrat demesi olayi ozetliyor
    Cevapla
  • İsmail 5 yıl önce Şikayet Et
    Milyon dolar lik futbolcusun sende her şeye inanıyorsun madem öyle dediler bir araştır veya turist olarak gel ögren çahilmisin arkadaş.
    Cevapla
  • gs beşiktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    türkeyinen en büyük kulübü her manada gs dır, ikinci beşiktaşdır. sana yalan söylemişler
    Cevapla
  • Almanci 5 yıl önce Şikayet Et
    ikiniz ancak ittifak ile fener´i gecebilirsiniz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle