Zenit - F.Bahçe maçında tartışmalı pozisyon!

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında Zenit'e konuk olduğu maçta sarı-lacivertli takım penaltı bekledi. 13. dakikada gerçekleşen pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi

GİRİŞ 21.02.2019 21:30 GÜNCELLEME 22.02.2019 08:47
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanşında Zenit'e konuk olan Fenerbahçe, 13. dakikada penaltı bekledi. Ceza sahasında Eljif Elmas, Zenit'ten 2 oyuncuyla birlikte topa yükseldi. Oyuncuların Eljif'e müdahale ettiği görüldüğü pozisyonda penaltı itirazları yapıldı.

Hakem Michael Oliver, penaltı kararını vermedi ve oyun sürdü.

 
YORUMLAR 10
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    çift ön libero ile gol üretimez.sadece jailson yeter.sağbek ve solbek yanlış seçim.alper yanlış seçim. hiç oynayamadı fb.
    Cevapla
  • blue King 5 yıl önce Şikayet Et
    basıretsız dırektor... tolgay, valbuena dururken 1 yarıyı alperle harcadı resmen. sanırım kafayı yıyorum. elıfın fenerdekı sahadakı konumu yerı nedır yemın edıyorum anlamıyorum.
    Cevapla
  • H.B.V. 5 yıl önce Şikayet Et
    Beklediğim gibi H.ali ve şener ile yüreğimiz ağzımıza geliyor! kanatları yol geçen hanı gibi .. ne müdafa var nede orta iki golü onların yüzünden yedik!
    Cevapla
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    penaltıyı vermedi hakem.fb de ekici,valbuena, dirar,zac oynamıyorsa maçı kaybeder fb.gol üretecek kimse yok.topal ile alper maçı öldürür etkili oynayamaz maçı kaybeder fb.şenerin yerine isla yada dirar oynamalıydı.fb sağlam bitirici kadro kuramıyor.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    2-0 oldu.
    Cevapla
  • okan 5 yıl önce Şikayet Et
    3-1 oldu
    Cevapla
  • emre 5 yıl önce Şikayet Et
    2-1 oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle