1.4 milyon Euro ödendi hiç forma giymedi!

Fenerbahçe'ye geleceğin yıldızı olarak transfer edilen Ferdi Kadıoğlu formaya hasret kaldı. Ligde 10 maçta kadroya giren Ferdi 1 dakika bile oynayamadı.

1.4 milyon Euro ödendi hiç forma giymedi!
1.4 milyon Euro ödendi hiç forma giymedi!
GİRİŞ 20.02.2019 10:18 GÜNCELLEME 20.02.2019 10:18
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Devre arasında kiralık olarak takımdan ayrılmak için yönetime başvuran Ferdi Kadıoğlu’nun bu talebi, “daha fazla oynayacaksın” diye reddedildi. Aslında ilk 6 haftada U-21 takımında forma giyen ama gol ve asist katkısı yapamayan Ferdi, ligde ise 10 maçta kadroya girdi ama 1 dakika bile oynayamadı. 1.4 milyon Euro bonservis bedeliyle alınan genç oyuncu Fenerbahçe formasını 5-2 kazanılan kupadaki Giresunspor maçının son 13 dakikasında giyebildi.

YORUMLAR 9
  • Kochisar li 5 yıl önce Şikayet Et
    Fener de hangi genc futbolcu A takima adapte edildi.. Eskiden bir genc Senih vardi o da hep yedekte beklerdi, baska hatirlamiyorum..
    Cevapla
  • hakan yigit 5 yıl önce Şikayet Et
    vay be, paraya bak. ben bir 40 yil calissam bu parayi goremem ,
    Cevapla
  • ibrahim Bozkaya 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu nedenledir ki FB ve Türk futbolu iflah olmaz...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Diagneden kazık yediniz diyen fbli dostlar sene başından beri yedikleri kazığı hesaplamaları lazım ama uzun sürer söyleyeyim.
    Cevapla
  • emin 5 yıl önce Şikayet Et
    O konuyu hiç açma istersen.6 milyon euroya sattığınız gomis gittiği yerde 22 maçta 20 gol attı.Yerine aldığınız diagne 10 milyon euro onun yarısı kadar bile tecrübesi yok.Peki gomis neden gönderildi maaşına zam istedi diye... zam yapsalardı maaşına daha da gol atardı
    Cevapla
  • İsa 5 yıl önce Şikayet Et
    16 -20 yaşları arasındaki gençleri oynatıp Türk futboluna kazandıran Fatih Terim' i eleştirenler neredesiniz. Hele o İstiklal Marşını kim okuyacak diye gevezelik yapanlar İstiklal Marşını okuyacak gençleri bak fener oynatıyormu.
    Cevapla
  • emin 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu takip etmiyorsan konuşma bari bir defa bu çocuk Türkçeyi bile bilmiyor Hollanda milli takımının oyuncusu nasıl milli marşı okuycak.Yorum yapmak için yorum yapmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle