Ersun Yanal: Maç 11'e 11 oynansa...

Fenerbahçe'nin teknik patronu Ersun Yanal, Konyaspor ile berabere kaldıkları mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Ersun Yanal: Maç 11'e 11 oynansa...
Ersun Yanal: Maç 11'e 11 oynansa...
GİRİŞ 16.02.2019 21:39 GÜNCELLEME 16.02.2019 21:40
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Atiker Konyaspor ile Kadıköy'de 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

 

 

"İlginç bir maç. Oyuna iyi başlayıp 11'e 11 oynansa karşılıklı her iki takımın da oyununu oynamaya çalışacağı anlar olsa daha farklı olurdu." diyerek sözlerine başlayan Yanal, "Sadece 1 oyuncunun 20'den fazla orta yaptığı bir maç. Bu ortaların kalitesi de tartışılır tabii." ifadelerini kullandı.

"TELAŞ İLE ACELE BİRBİRİNE KARIŞTI"

 

 

Konyaspor'un 10 kişi kaldıktan sonraki oyununu değerlendiren Fenerbahçe'nin hocası, "Rakip takım sadece merkezi 9 kişiytle savunması, bizim daha farklı aksiyonlar yapamamız, sıkışıklık, bazı oyuncuların geçişleri daha tempolu yapmaması bizi oyunun belli bölümlerine sabitledi. Telaş ile aceleyi birbirine karıştırdık. Sonucu almalıydık. Rakibin sert savunması, zaten bu konuda iyi bir takım. Geçemedik." dedi.

"BU KADRODAN 11 ÇIKARMAK GEREKİYOR"

Islam Slimani'nin Konyaspor maçındaki performansıyla ilgili gelen soruya Yanal, "Bir türlü, bu devinimi sağlayamazsanız problem üt üste binmeye başlar. Herkes o probleme takılır. Bizim oyuncularımız bunlar, bu kadrodan bir 11 çıkarmak gerekiyor. Biz 1 kişiye takılmıyoruz, sorunları takımın çözmesi gerekiyor. Çözüme ulaşacak meseleler. Biz de bu meseleleri çözeceğiz diye düşünüyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 23
  • Mustafa okka 5 yıl önce Şikayet Et
    Konya 70 dakika 10 kişi oynamış.. Eğer 11 oynasa demekki 5 tane çakacaktı fenere..
    Cevapla
  • mehmet can 5 yıl önce Şikayet Et
    11 e 10 değildiniz ki,12 ye 10 dunuz.Hakemi niye saymıyon uyanık?
    Cevapla
  • erol 5 yıl önce Şikayet Et
    ali koç istifa
    Cevapla
  • fatihan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yooookyaaaaa.
    Cevapla
  • Md1983 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben başkan olsam bu açıklamadan sonra bu adamı kovarım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle