Ali Koç: Galatasaray'a teşekkür ederim!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakem hatalarıyla ilgili açıklamalarda bulunurken, kendisine yöneltilen Mustafa Cengiz sorusunu cevapladı.

GİRİŞ 14.02.2019 14:35 GÜNCELLEME 14.02.2019 14:56
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakem hatalarıyla ilgili açıklamalarda bulunurken, kendisine yöneltilen Mustafa Cengiz sorusuna yanıt verdi.

Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci transferleri konusunda, "Başkan Mustafa Cengiz bize teşekkür etti ancak asıl teşekkürü biz borçluyuz. Serdar Aziz, Milli Takım oyuncusu. Başka tekliflere rağmen Fenerbahçe'yi istemesi, takımdan ayrılırken hocasına teşekkür ederek ayrılması... Bonservissiz bir transferi asıl biz başkana teşekkür ederiz. Serdar Aziz gibi bir oyuncunun bonservissiz bize gelmesi için biz Galatasaray'a teşekkür borçluyuz. Başka böyle oyuncuları varsa da seve seve ilgileniriz. Tolga Ciğerci'ye bugüne kadar bir kuruş para ödemedik. Eski takımında yanlış bir tedavi yapılmıştı. Önemli bir tedavi yapıldı. Eminim ki önümüzdeki süreçte vefasını gösterecektir." dedi.

Mustafa Cengiz açıklamasında, "Değerli rakibimiz Serdar'dan dolayı bize 5.9 milyon Euro, Tolga'dan dolayı da 2.7 milyon Euro, toplamda ise 8.6 milyon Euro destek vermiş oldu. Yani 50 milyon TL'ye yakın bir destek sağladılar" sözlerine yer vermişti.

 

 

YORUMLAR 11
  • Resul 5 yıl önce Şikayet Et
    Asıl sana teşekkürler ali bey Sayende rakip sayısı düştü!!
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Inceden inceye iki başkanda birbirine giydirmiş :) Biri bedavaya öteki de sakat kurtulduk diye sevinmiş :)
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    sayın koç langırtıyı bırak fener ne olacak onu söyle
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    sen fenerbahçeyi kurtarmaya bak koç lafı bırak icrata bak takımın haline bak küme düşecek :)
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Eren var, ömer bayram var, selçuk var, tarık taze bitti, hemen gönderelim, teşekküre bile gerek yok, tepe tepe kullanın:))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle