Gözlemciden Alper Ulusoy'a kırık not!

Merkez Hakem Kurulu yetkilileri Kayserispor-Fenerbahçe maçını yöneten Alper Ulusoy'a kırık not verdi. Ulusoy'un 4 hafta dinlendirilmesi bekleniyor.

Gözlemciden Alper Ulusoy'a kırık not!
Gözlemciden Alper Ulusoy'a kırık not!
GİRİŞ 09.02.2019 17:18 GÜNCELLEME 09.02.2019 17:19
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kayserispor'un Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği maçın hakemi Alper Ulusoy, verdiği ve vermediği kararlar ile sarı-lacivertli camiada adeta infial yarattı.

 

 

ALPER ULUSOY'A KIRIK NOT VERİLDİ

Alanyaspor - Galatasaray maçının ardından Kayserispor - Fenerbahçe maçına atan Alper Ulusoy, kritik maçta verdiği kararlar ile Fenerbahçe camiasının büyük tepkisini çekti. Karşılaşmanın ardından Ulusoy'un performansını değerlendiren maçın gözlemcileri Ulusoy'a kırık not verdi.

 

 

4 HAFTA DİNLENDİRİLECEĞİ ÖĞRENİLDİ

Maçın gözlemcisinin yanı sıra Merkez Hakem Kurulu yetkilileri de Alper Ulusoy'a kırık not verirken; tıpkı daha önce bir süre dinlendirilen Halis Özkahya, Hüseyin Göçek ve Serkan Çimen gibi Ulusoy'un da 4 hafta dinlendirileceği öğrenildi. (Sporx)

YORUMLAR 14
  • ARKADAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Kayserisporun ilk golü goldü fb hakeme baskıyla maç kazanmak istiyor yazıklar olsun
    Cevapla
  • sefa arpaç 5 yıl önce Şikayet Et
    peki hakem 3-4 hafta dinledirilecek kaybedilen puan ne olacak, kırmızı kartlar ne olacak ,hakemi dinlendirmek yetmez kartları iptal et, maçı tekrar oynat ve bir ilke imza at ey federasyon suçlu sensin daha hakem ataması yapıldığı gün tüm taraftarlar alper ulusoy hakkında olumsuz görüş belirtmişti çok yanlış atamalar yapılıyor ey federasyon sizler orada türk futbolunu yükseltmeye mi yoksa iflas ettirmeye mi bekliyorsunuz spor bakanımıza ve maliye bakanımıza sesleniyorum tff nin bütçesini mali yapısını incelemeye alınsın tff özerk yapıdan kurtarılsın spor bakanlığına bağlansın yoksa türk futbolu bitecek
    Cevapla
  • kaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Yetmez. Bir daha asla hakem olmamali
    Cevapla
  • alik 5 yıl önce Şikayet Et
    haluk ulasoy hakemlikden men edilmeli
    Cevapla
  • Servet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakin benide aglatacaksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle