Önder Özen'den Tolgay Arslan iddiası!

Beşiktaş'ta kadro dışı kaldıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Tolgay Arslan ile ilgili yorumcu Önder Özen'den çok konuşulacak bir iddia geldi.

Önder Özen'den Tolgay Arslan iddiası!
Önder Özen'den Tolgay Arslan iddiası!
GİRİŞ 09.02.2019 01:32 GÜNCELLEME 09.02.2019 01:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertlilerin Kayserispor deplasmanında oynadığı maça 11'de başlayan, karşılaşma sonrası atılan Tolgay Arslan için görüşünü söylen Önder Özen, "Tolgay Arslan'ın uzun vadede Fenerbahçe'ye pozitif etki yapacağını düşünmüyorum. Sadece bu sene geçici bir çözüm olarak kalır. Fenerbahçe şampiyonluk fotoğrafı hayal ediyorsa, Tolgay Arslan o fotoğrafta olamaz. Yeterli değil." dedi.

 

 

Açıklamalarına devam eden Önder Özen, "Tolgay Arslan, Beşiktaş'ın şampiyonluklarında başrol oynayan bir oyuncu değil. Kadıköy'dekü gümbür gümbür bir oyunda Tolgay'ı düşünemiyorum. Ara ara oynar, destek oyuncusu olur." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 10
  • Ta.Bil.Mus.Kekeç 5 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı sınırlaması gelince önder özen Galatasaray ve Beşiktaş yabancı oyuncuları nereye satacaktır.Sizin beğenmediğiniz oyuncu kaliteli bir oyuncu içinizde bulunan Fenerbahçe düşmanlığını gizlemenize gerek yok Fenerbahçe'ye gelince mi?Kötü oyuncu oldu güldürmeyin beni...
    Cevapla
  • ARKADAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence serdarda oynayamaz fatih hocanın bıraktı nı almak ne kadar doğru ersunda fb hocası değil
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe de hoca sorun yönetim sorun hersey sorun Allah aşkına bu freyi alan insan beyin varmı onu oynatan hoca hoca mi he
    Cevapla
  • ...... 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarafsız olmak bu değil önder bey
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyor ama
    Cevapla
  • dost 5 yıl önce Şikayet Et
    artı modern futbol için ağır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle