Moses: F.Bahçe'ye gelmemde payı büyük!

Fenerbahçe'nin Nijeryalı yıldızı Victor Moses, sarı-lacivertli takımdaki ilk günleri hakkında görüşlerini paylaştı. Fenerbahçe'nin yeni transferi Victor Moses, kulübün YouTube kanalında transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Moses: F.Bahçe'ye gelmemde payı büyük!
Moses: F.Bahçe'ye gelmemde payı büyük!
GİRİŞ 05.02.2019 21:23 GÜNCELLEME 05.02.2019 21:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İşte Moses'ın açıklamalarından öne çıkan detaylar:

 

 

"Açık olmak gerekirse, Süper Lig büyük bir lig. Süper Lig hakkında videolar izledim. Herkes çok tutkulu. Bu ülkede futbolu çok seviyorlar. Herkes futbolcuları konuşuyor. Aslında buraya gelmeden önce birkaç oyuncuyla konuştum. Tavsiye edenler oldu. Benim için çok iyi bir tecrübe olacak.

Aslında kulübün ne kadar iyi olduğu, bunun gibi şeyler. Büyük bir kulüp olduğunu, geçmişte oynayan oyunculardan ve ne kadar büyük isimler oynadığı konusunda konuşmalar oldu. Hatta bir iki Nijeryalı oyuncu ile de konuştum, Emmanuel Emenike gibi. Kulüp hakkında olumlu konuştular. Kulübün tarihi mükemmel ve burada olmaktan mutluyum."

 

 

İDOLÜM ZİDANE

"İdolüm Zinedine Zidane'dı. O büyük oyuncuydu. Sahadaki hareketleri, oynama şekli daha rahattı ve topla oynarken kendinden emindi.

Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum. Taraftarların desteğini iyi buldum. Şimdi buradayım. Dahil olmak için sabırsızlanıyorum. Taraftarlardan isteğim arkadaşlarımın ve benim arkamda olmaları. Umarım sizi mutlu ederiz. Takımla birlikte çok çalışıp sizi mutlu etmek istiyorum. Sadece bir gülüş ve mutluluk. Sizin mutlu ve rahat olmanızı istiyorum. Futbol oyun. Sadece oyunu seviyorum. Futbol oyununu seviyorum."

"GELMEMDE COMOLLİ'NİN PAYI BÜYÜK"

"Benim buraya gelmemde Damien Comolli'nin payı büyük. Başkana ve Comolli'ye teşekkür etmek istiyorum. Harika birisi, bana bazı şeyler gösterdi. Başkanla uzunca her şeyin iyi olacağı, gelirsem güzel olacağı gibi şeyler konuştuk. Kulüp başkanıyla konuşmak güzel. O benim buraya gelmemi istedi. Buradayım."

YORUMLAR 8
  • arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    moses,zac,jailson,valbuena,dirar,ekici,tolgay,serdar,sadık,isla en iyi oyuncular çok çalışkan maçı söküp alırlar.
    Cevapla
  • mehmetcik 5 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadarki en iyi transfer.moses kendinden emin oynuyor ve korkmadan oynuyor.topla birlikte su gibi akıyor adeta. maç kazanma azmi de eklenince başarı geliyor.
    Cevapla
  • Fanatik 5 yıl önce Şikayet Et
    O comolliyi komodo ejderi yesin.fenerbahçe kurtulur o zaman.
    Cevapla
  • asim 5 yıl önce Şikayet Et
    moses fbnin kacinci sirada oldugundan haberi yok yada fbli yönetim puan tablosunu ters gösteriyolar veyada mosese 24 macimiz eksik diyolardir mu hahahaaaaaaaaaaa
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Son hafta görüşürüz :)
    Cevapla
  • atacan 5 yıl önce Şikayet Et
    he he comolli !!!!!!yedik bizde comolinin bu takımda yeri yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle