Fenerbahçe'den Tolgay Arslan'a uyarı!

Fenerbahçe yönetimi, yeni transferi Tolgay Arslan'a Beşiktaş aleyhinde konuşmamasını iletti.

Fenerbahçe'den Tolgay Arslan'a uyarı!
Fenerbahçe'den Tolgay Arslan'a uyarı!
GİRİŞ 03.02.2019 16:09 GÜNCELLEME 03.02.2019 16:09
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 20. haftasında Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Göztepe'yi ağırladığı karşılaşma öncesinde yeni taraftarını selamlayarak Fenerbahçe armasını öpen ve maçın ardından, "Beşiktaş armasını hiç öpmedim. Bunu ilk defa yaptım" sözlerini kullanan Tolgay Arslan gündem olmuştu.

BiP Spor'un haberine göre, Fenerbahçe yönetimi yeni transferi Tolgay Arslan'a uyarılarda bulundu. Eski takımı Beşiktaş aleyhinde konuşmaması istenen Tolgay'a, "Sadece kendi futboluna odaklan" şeklinde bir uyarı geldi.

TOLGAY NE DEMİŞTİ?

"EN BÜYÜK CAMİA FENERBAHÇE"


"Zor bir dönem geçirdim. Eminim bundan sonra her şey daha güzel olacak. Ben Türkiye'ye ilk geldiğimde Türkiye'nin en büyük camiasının Fenerbahçe olduğunu hemen fark ettim. Eski takım arkadaşlarım, eski futbolcular bana aynı şeyi söyledi ve kendim de şahit oldum. Son güne kadar dik durdum, sabrettim. İmzadan sonra o anı hiç unutamayacağım. Bu dik duruşla bu kadar bekledim. Formayı giydikten sonra her şeyi orada geride bıraktım."

"BEŞİKTAŞ ARMASINI HİÇ ÖPMEDİM"

"Beşiktaş armasını bugüne kadar hiç öpmedim. Bunu ilk defa yaptım. Çünkü zor bir dönemden sonra bir taraftar seni böyle karşılarsa içinde başka duygular oluşuyor. Çok doğru bir karar verdiğimi bugün tekrar anladım."

YORUMLAR 39
  • Delidolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne var yani adam takımının armasını öpemez mi
    Cevapla
  • Delidolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Antalya ya 6 tane attın ya hemen şampiyonluk havalarına girdin.Sen git Önce Başakşehir i Sivas’ı Göztepe’yi yen....Rüyalarda buluşuruz...
    Cevapla
  • B.Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek için kendi karaktersizliğini ortaya koyuyorsun. Ayıp sanki Beşiktaşa silah zoruyla gelmiş.
    Cevapla
  • xyz 5 yıl önce Şikayet Et
    kovulnca baya zoruna gitmis anlaşılan fb ye hangi taki.a gitse aynı seyi yapar bu tipler
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olan futbolun bu kadar ülke gündemini meşgul etmesidir ve acıdırki bunda iktidarında payı büyük bunlara verilen tavizlerle maalesef daha da bitleri kanlandı ülkenin bunca derdi varken bize ne be kardeşim yazıkki çok yazık bunlara ayrılan zamana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle